Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Smartphone kapot? Bij iHouse maken ze 'm

Een barst in je smartphone scherm? Vertoont je Apple computer kuren? Een nieuwe kopen is lang niet altijd nodig, want veel valt te repareren. En dat is precies waarvoor je bij iHouse terecht kunt.

Vier jaar geleden startte Jarno Schoemaker zijn bedrijf iHouse op. Destijds in Vriezenveen, simpelweg omdat hij daar woonde. De zaken gingen dusdanig goed dat hij besloot met iHouse naar Nijverdal te verhuizen. ,,Hier zat geen enkele reparatieservice voor je tablet, smartphone en Mac computer. En het zijn vaak juist de kleine dingen die heel goed te repareren zijn," vertelt Jarno. Begin dit jaar is iHouse in aan de Grotestraat in Nijverdal heropend.

Reparatie met garantie
iHouse is gespecialiseerd in het repareren van smartphones, tablets en Mac-devices. ,,Hierin repareren we alle gangbare merken, denk aan onder meer Samsung, Apple, Huawai, Sony en LG, zolang het maar rendabel is. Waar wij ons vooral in onderscheiden is het feit dat we uitsluitend met originele, OEM-gecertificeerde onderdelen werken én deze ook scherp geprijsd aan kunnen bieden. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit, waar we dan ook gerust twaalf maanden garantie op durven te geven." De meest voorkomende reparaties zijn de Apple en Samsung apparaten. Dit zijn veelal display reparaties, maar andere reparaties zoals waterschade komen geregeld voor. ,,Veelal de type reparaties waarvan de klant vaak denkt dat het niet haalbaar is."

Snel geholpen
Kom je met je smartphone, tablet of Mac bij iHouse, dan kijken ze wat er precies aan de hand is en of het mankement meteen verholpen kan worden. ,,We streven er altijd naar het toestel gelijk te repareren voor de klant, in principe hoef je dan maar een klein half uur te wachten." Van dinsdag tot en met vrijdag kun je bij iHouse zelfs tot 19.00 uur terecht, op zaterdag tot 15.00 uur. De nieuwe website is net enkele weken online en wordt de komende weken ingericht met alle types, zodat klanten gelijk inzicht hebben in de prijs. Meer informatie? Kijk op www.ihouse.nl.