Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Follow-Up komt naar je toe deze Valentijnsdag!

Zoals voorgaande jaren een groot succes is gebleken, is opnieuw een speciaal optreden van het vrouwenensemble Follow-Up aan huis mogelijk voor geïnteresseerden.
Dit is een geslaagde en originele manier om uw partner, ouders of naasten muzikaal te verrassen op Valentijnsdag. Het ensemble zingt Barbershop & Close Harmony muziek.
De dames gaan in stijl op pad met een rode roos en zingen voor een ieder die dit wil vierstemmig een mooi liefdeslied. Dit jaar is gekozen voor "The Rose".

Follow-Up zal dit lied op ieders verzoek dinsdagavond 14 februari a.s. ten gehore brengen. De koorleden gaan verschillende adressen in de gemeente Rijssen-Holten langs, waaronder ook horeca-gelegenheden.

Bijzondere gelegenheden
Follow-Up is gespecialiseerd in optredens bij bijzondere gelegenheden in een intieme sfeer, zoals een huwelijk, jubileumfeest of speciaal diner. De dames zingen a capella zonder versterking of bladmuziek, waardoor ze vrijwel overal op kunnen optreden. Ze streven met hun enthousiasme naar een hoog zangniveau, waardoor zuivere zang, emotie en expressie goed tot zijn recht komen. Een genot om naar te luisteren!

Meer informatie
Voor boekingen en info kunt u mailen naar followupkoor@gmail.com. Of bellen met onze contactpersoon Janneke tel. 06-53532266. Meer info: www.facebook.com/followupbarbershop.