Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

'Wat goed is, moet je niet veranderen'

RIJSSEN - Nijkamp Steigers in Rijssen doet al jaren zaken met autobedrijf Beltman Rijssen. Sinds kort rijden hun mensen in drie nieuwe bedrijfswagens, Kia cee'd wagons. Ruime luxe auto's voor een goede prijs én met zeven jaar garantie.

"Als het goed is, moet je vooral niet veranderen," vertelt Jenneken Nijkamp over de samenwerking met Beltman Rijssen. "Vanaf het moment dat wij de zaak 12,5 jaar geleden overnamen, rijden we in auto's geleverd door Beltman. Ze leveren een goede service en komen hun afspraken na." Over de geleverde auto's, de drie Kia's cee'd wagon is Nijkamp ook zeer te spreken. "Deze auto's zijn ruim, hebben een mooie uitstraling en hebben een goede prijs. Bovendien reden we al in een Kia en die beviel goed. Nu rijden onze mensen allemaal in dezelfde auto." Marcel Hazewinkel, verkoopadviseur bij Beltman, kan dit alleen maar beamen. "Het zijn luxe auto's en van alle gemakken voorzien. Uniek is dat we zeven jaar garantie kunnen geven. Iets wat ondernemers erg op prijs stellen, het geeft toch een stuk extra zekerheid."

Jubileum
Leuk detail: de auto's werden afgeleverd op de dag dat Nijkamp Steigers haar 12,5-jarig jubileum vierde. Niet alleen vierde het bedrijf een jubileum, ook de werknemers. ,,De jongens die vanaf het begin bij ons werkten, werken nog steeds bij ons. Een reden om dit moment samen te vieren met een dagje uit. Het is toch dankzij onze mensen dat ons bedrijf bestaat."

Veiligheid voorop
In de nieuwe Kia's rijden de mensen van Nijkamp Steigers het hele land door om diverse steigersystemen, waaronder metselsteigers en renovatiesteigers, te monteren. Sinds jaar en dag levert het bedrijf alle voorkomende steigers voor zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. Voordat ze aan het werk gaan, maken ze voor het project een planning en een steigerplan op maat. Hierin staat precies omschreven wat ze gaan doen, hoe en wanneer. Zo weet de klant exact waar hij aan toe is. Zowel voor de montage van de steigers als de demontage na afloop van de bouw. Ook verhuren ze steigers. ,,In welke afmetingen de klant de steigers ook wil, wij zorgen ervoor op een veilige en betrouwbare manier. Veiligheid staat bij ons voorop. Wij werken altijd volgens de veiligheidsvormen. Onze jongens hebben onlangs nog hun certificaat voor Steigerbouw B behaald."

Meer informatie
Weten of een Kia ook voor u interessant is? Kijk op
beltmanrijssen.nl. Meer informatie over de steigers van Nijkamp is te vinden op
nijkampsteigers.nl.