Afbeelding
Foto: Suzanne Van Gaale

Vakantie-activiteiten in zwembad Het Ravijn

Verveel jij je ook zo in de voorjaarsvakantie maar ben je wel dol op zwemmen? Dan hebben we nog een bijzonder leuke tip voor je. Zwembad Het Ravijn in Hellendoorn organiseert in de voorjaarsvakantie weer diverse activiteiten.

Het bad hanteert in de vakantie ook zoals gebruikelijk extra ruime openingstijden zodat er voldoende gelegenheid tot zwempret is, ook wanneer je nog buiten het bad mee wil doen aan sport- of spelactiviteiten elders. Op de woensdag, donderdag en vrijdag staan een drietal uitdagende en gezellige activiteiten op het programma.

Zeemeermin
Woensdag 22 februari kun je zwemmen als een zeemeermin. Dit is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar met hun A of B zwemdiploma. Dit is niet zo eenvoudig als het misschien lijkt in de Kleine Zeemeermin! Het is een probeerles om te leren zwemmen met de zogenaamde mono-fin, vergelijkbaar met de staart van de mythische zeemeermin. Eigenlijk twee zwemvliezen, alleen dan met één groot staartstuk. Deelnemen kost 5 euro.

Duiken met perslucht
Op donderdag 23 en vrijdag 24 februari staat het persluchtduiken op het programma. Hoewel er in Het Ravijn niet naar een spannend wrak van een piratenschip of getorpedeerd oorlogsschip gedoken kan worden, is het toch een hele ervaring om eens als een echte duiker mét perslucht te zwemmen. Ook dit is geschikt voor de jeugd met A of B diploma en het duurt van 13.00 tot 17.00 uur.

Zwemdisco
Vrijdagavond is de gezellige afsluiting met de grote zwemdisco. Onder de noemer: "Wanna Be A Popstar?" ben je uitgenodigd om als popster verkleed naar het zwembad te komen. Maak een spetterende entree over de rode loper. De bezoeker met de beste - ongetwijfeld, ronduit foute - disco-outfit wint een leuke prijs. Alle kinderen en jongeren van 7 tot en met 12 jaar zijn welkom en het duurt van 19.00 tot 21.00 uur. Deelname kost 4 euro. Meer info op www.hellendoorn.nl/hetravijn