Afbeelding
Foto:

Aan tafel!

Een mooie houten tafel maakt interieur helemaal af. Maar hoe kan ik nét die ene tafel vinden waar ik naar op zoek ben? De specialisten van www.tafelmagazijn.nl helpen u graag met deze zoektocht.

In de showroom aan de Nijverheidsweg 25 in Vriezenveen zijn veel tafels uit voorraad te koop. Van groot tot klein, in diverse houtsoorten en met een brede selectie aan smaakvolle louungesets en andere accessoires. Want hoewel het ook mogelijk is om via internet tafels en accessoires te bestellen, blijft het natuurlijk het mooiste om ook echt het hout zelf te kunnen ruiken én voelen. Alle tafels worden met de hand gemaakt in een eigen fabriek. Levering aan huis en een laagste prijs garantie maken de service uitmuntend.
Volgens Colin Bolier is www.tafelmagazijn.nl eigenlijk spontaan ontstaan. Aanvankelijk werden in de weekends wat tafels in elkaar gezet, maar al snel groeide de vraag en hiermee ook een florerende nieuwe onderneming. De beoordelingen van klanten geven een duidelijk beeld van een gedreven onderneming die kwaliteit levert.

Tafel geheel naar wens
Via internet is de tafel naar wens samen te stellen en veelal uit voorraad leverbaar. Zo kan een koper de gewenste houtsoort kiezen, het formaat en natuurlijk de gehele stijl van dit meubelstuk. Naast binnentafels is er ook een beperkte selectie tuinmeubelen. In combinatie met een mooie houten veranda of overkapping wordt dit al snel een bijzonder gezellige plek om de warme zomeravonden door te brengen.

Gunstige prijsstelling
De prijzen van tafels lopen uiteen van 99 euro voor een zelfbouwtafel van steigerhout, eiken tafels vanaf ongeveer 200 euro en doorlopend tot ongeveer 900 euro voor de grootste eiken tafels. Een gunstige prijsstelling ten opzichte van menig meubelwinkel dus; een prijsvoordeel wat gebaseerd is op een grotere schaal van inkopen.
De populaire kloostertafel is te krijgen in grenen- eiken-, of vurenhout en in diverse kleurbehandelingen waaronder abdij, grijs, weissgrund, whitewash en natuurlijk onbehandeld. Zo past een tafel in vrijwel ieder interieur qua kleurstelling.

Veel naar wens mogelijk
Naast de standaard formaten van tafels tot aan 3 meter lengte is het ook mogelijk om andere formaten naar wens geleverd te krijgen. Op www.tafelmagazijn.nl staat ook een kleine selectie aan bedden, stoelen en accessoires.
Hebt u vragen of bent u op zoek naar iets wat niet op de site staat? Neem dan contact op met het team van Tafelmagazijn via de website of met Colin Bolier zelf via
06-29 55 18 06.

Afbeelding