Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Netwerken met kaas en worst

RIJSSEN – Hevotec en RV Trading organiseren een netwerkavond voor ondernemers op donderdagavond 30 maart. Het gaat om een gemoedelijke Keze en Wors-oawend in de bedrijfshal van Hevotec aan de Heliumstraat 12.

De organisatoren zijn de ondernemers Maarten Steunenberg (Hevotec) en Ronald Vrijenhoek (RV Trading). Zij nodigen grote en kleine ondernemers uit om deel te nemen aan een gezellige Keze en Wors-oawend in de bedrijfshal. Aanmelden is verplicht en dat kan via de website www.kaasenworstavond.nl
In kreukvrij Rijssens dialect refereren Steunenberg en Vrijenhoek aan de afgelopen Habito-beurs. "Het was er gleunig gezellig noa de tied. Niks apats, gewoon oondernemmers oonder mekoar. Doarumme lik het oons 'n good plan um doonderdag 30 meart nen Keze en Wors-oawnd te organizeern. Viej neungt oe oet um ook te komn. Iej weet nooit wee'j sprekt en wa'j der nog met köant. Viej hebt de duurn vanof 7 uur lös en doot ze wier dichte at 'n lessen vöt geet."
Op de website is te zien dat de informele netwerkavond blijkbaar een schot in de roos is, want het aantal aanmeldingen is de 70 al gepasseerd.