Dé badkamertrends van 2017

Een van de woontrends van dit moment is dat we 'buiten' naar 'binnen' halen. Niet alleen in de woonkamer en de keuken, maar ook in de badkamer. Veel natuurlijke materialen dus, zoals marmer, beton en hout. Maar we zien ook steeds vaker kleur in de badkamer. Dé kleur van 2017 is jeansblauw. Sprekend met een natuurlijke zachtheid. Aanwezig, maar toch bescheiden. Kleurrijk en ingetogen tegelijk... Én prachtig te combineren met kranen en een designradiator in andere kleuren en afwerkingen. Laat u inspireren op onze website. Hier laten we met diverse complete badkamers de talloze mogelijkheden zien.

Rust en ruimte in de badkamer
Al langere tijd is de badkamer niet alleen een ruimte om je even lekker op te frissen, maar ook om te genieten van een heerlijk relax moment. Rust en ruimte in de badkamer is dan ook echt een must. Dit creëren we met een optimale indeling. Óok als uw badkamer wat kleiner is. En met grote XXL-tegels, de trend van nu, ontstaat in een handomdraai dat lekkere ruimtelijke gevoel. In onze badkamershowroom laten Extra warmte en comfort kiest u met de Sunshower; voor meer energie, vitamine D én een gezonde kleur onder de douche!

Uw badkamer volledig op maat!
Iedere badkamer is uniek. En voor iedereen ziet zijn of haar droombadkamer er anders uit. Graag maken wij een badkamerontwerp volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en budget. Deze zetten we in een persoonlijk gesprek op een rijtje voordat we voor u aan de slag gaan. Voor een uitgebreid advies op maat komt onze badkamerarchitect graag even bij u thuis. Dan kunnen we direct de technische mogelijkheden en juiste maatvoering meenemen in het badkamerontwerp.
Benieuwd wat wij voor uw nieuwe badkamer kunnen betekenen? Bezoek onze showroom op Bedrijvenweg 57-59 in Nijverdal. Wij zijn geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 – 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.