Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

SGP-jongeren openen eigen rotonde Rijssen

RIJSSEN –Onder toeziend oog van wethouder Ben Beens en SGP-fractievoorzitter André Schppenink openden de SGP-jongeren zaterdag hun geadopteerde rotonde aan de Oranjestraat-Verlengde Oranjestraat.

Door zich te verplichten tot het onderhoud van de rotonde, dragen de SGP-jongeren, naar eigen zeggen, bij aan een mooie uitstraling van het Rijssense stadscentrum. Het adopteren van een rotonde door een politieke jongerenorganisatie is niet erg gebruikelijk in Rijssen-Holten. Het college van B en W besloot in september vorig jaar echter de rotonde toch toe te wijzen aan de SGP-jongeren, nadat zij hiervoor een aanvraag hadden ingediend. De rotonde wordt nu gemarkeerd door borden die aangeven dat de SGP-jongeren zorg dragen voor het verkeersplein.
SGP-jongerenvoorzitter Rick van Dijke (18) is blij met de geadopteerde rotonde. "Maar het wordt nóg beter. Komend voorjaar gaat de schop in de grond en passen we onze rotonde verder aan, zodat het een echte SGP-jongerenrotonde wordt. Ideeën hiervoor zijn welkom via Facebook, Twitter of Instagram!"