Afbeelding
Foto:

Feestelijke openingsdagen Koedijk Mode

RIJSSEN - Van 8 t/m 12 maart houdt Koedijk Mode aan de Grotestraat 21-25 in Rijssen de Feestelijke Openingsdagen. De speciaalzaak voor herenmode is sinds begin januari bezig met een verbouwing van de winkel en die is inmiddels afgerond.

"De hele winkel is onder handen genomen", aldus mede-eigenaar Lucien Brinks. Wat misschien wel het meest in het oog springt, is de Cavallaro Shop. "Cavallaro is een prachtig Italiaans merk. Deze hadden we al een tijd in ons assortiment. De verbouwing gaf ons de mogelijkheid om dit merk nog prominenter naar voren te brengen. We zijn erg trot op onze Cavallaro Shop by Koedijk Mode", aldus Lucien.

Betere presentatie
"Ook onze andere kleding kan nu nog mooier worden gepresenteerd. Traditionele merken als Van Gils, maar ook de moderne maar minder bekende merken als BOB, Wool & Co, Enter Amis en Tramarossa. Mannen kunnen voor elke gelegenheid bij ons terecht. Dankzij onze ervaring, eerlijk advies en aanbod, komt men ook graag voor een kostuum of trouwpak. Er wordt steeds vaker gekozen voor een maatpak. Deze is naar eigen smaak samen te stellen en zit perfect."

Kom langs
Klanten maken tijdens de Feestelijke Openingsdagen van 8 tot en met 12 maart kans op een compleet verzorgde overnachting, aangeboden door Cavallaro. Het is dus zeker de moeite waard om eens rond te snuffelen voor een leuke outfit. In de vernieuwde winkel is de voorjaarscollectie te zien en men kan genieten van een hapje en een drankje. Kom dus langs aan de Grotestraat 21-25 in Rijssen. Of kijk voor meer informatie ook op: www.koedijkmode.nl