Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Voorjaarsverkoping
Adullam Rijssen

RIJSSEN - Zaterdag 18 maart wordt weer de voorjaarsverkoping gehouden ten behoeve van Adullam Gehandicaptenzorg.

De verkoop is een jaarlijkse traditie in Rijssen. Deze wordt gehoudenin scholengemeenschap Jacobus Fruytier aan de Stroekeld 142 in Rijssen. De verkoop begint om 09.00 uur en duurt tot 12.30 uur.

Er is weer van alles te koop, uiteenlopend van woonaccessoires tot cadeautjes, fotokaarten, handwerk, boeken, bloemen, tupperware en nog veel meer. De GBS is ook vertegenwoordigd met een verkooptafel. Nieuw dit keer zijn de dames van 'Twinvision' met hun gebreide en gehaakte babyartikelen en een fotograaf die mooie foto's van uw kind(eren) maakt. Er zal nu ook een verkooptafel zijn met artikelen die de deelnemers van het Dagactiveitencentrum Kroonheim zelf hebben gemaakt.
Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten. Ook is er voor jullie weer de grabbelton. En niet te vergeten de 'altijd-prijs'-tafel.

Inwendige mens
Daarnaast bieden we voor de inwendige mens allerlei etenswaren aan, waaronder heerlijke slofjes van Bakkerij Voortman, lekkere soesjes en appelstukjes uit de bakkerij van het DAC Veldheim, verse Zeeuwse bolussen, oliebollen, puddingbroodjes, Twentse wegge, suikerbrood, cake en ook bakmix. Verder is vis verkrijgbaar, te weten makreel en haring. Ook nog vers fruit, slaatjes, kaas, worst en advocaat. Ten slotte zijn er ook broodjes gezond, kroket en frikadel verkrijgbaar.