Afbeelding
Foto:

Sander Wessels opent
nieuwe watersportzaak

RIJSSEN - De lente breekt al weer snel aan in Twente waarna al weer snel de zomer zal volgen. Voor de watersporters onder ons gaat het hart al weer sneller kloppen. Om hen van dienst te zijn opent Sander Wessels zaterdag zijn nieuwe bedrijf Wessels Watersport aan de Kryptonstraat 39B-15 in Rijssen.

De 20-jarige Sander Wessels is een jonge ondernemer met passie voor de watersport. Hij heeft als liefhebber van deze sport zelf de nodige ervaring opgedaan. Wessels Watersport is een bedrijf van en voor watersporters. Het bedrijf biedt een ruim assortiment aan watersportartikelen van rubberboten, buitenboordmotoren en trailers tot bootonderdelen en bijbehoren. Hét adres voor een volledig assortiment waar je goed kunt slagen, ongeacht je interesse.

Veel accessoires
Daarnaast kan de klant terecht bij Wessels Watersport voor op- en aanbouw van accessoires op boot of trailer. Wessels is de enige dealer in Overijssel van het topmerk Lodestar dat als uniek kenmerk heeft dat er standaard op deze hoogwaardige rubberboten vijf jaar fabrieksgarantie wordt gegeven op constructie –en materiaalfouten. Wessels nodigt iedereen uit om 4 maart te komen kijken in zijn nieuwe showroom met nieuwe en gebruikte rubberboten, buitenboordmotoren en accessoires.
Het openen van een nieuwe watersportzaak past ook binnen de bredere Twentse trend van meer waterrecreatie. De aanwezigheid van veel water en mooie natuur zorgt voor een grote aantrekkelijkheid bij watersporters uit heel Nederland.