Erik Danneberg heeft alles meegemaakt bij De Haar
Erik Danneberg heeft alles meegemaakt bij De Haar Foto:

De service doet het 'm bij autobedrijf De Haar

RIJSSEN - Van zaterdaghulp tot fulltime verantwoordelijk voor de hele boekhouding. Dat is in een notendop de 25-jarige loopbaan van boekhouder Erik Danneberg bij Autobedrijf de Haar. Hij kan genoeg redenen bedenken om ook nog zijn 40-jarig jubileum hier te vieren.

Erik begon ooit als zaterdaghulp en vakantiekracht bij het autobedrijf De Haar. Ondertussen studeerde hij aan de HEAO. Toen hij zijn diploma eenmaal op zak had, kon hij fulltime aan de slag binnen het bedrijf. Niet als boekhouder, dat kwam later pas.

Veelzijdig
"In eerste instantie vervulde ik een commerciële functie. Daarbij had ik veel contact met de klanten. Ik regelde proefritten, zorgde dat de auto's voorzien werden van de gewenste accessoires en meer. Ik heb zelfs nog in de werkplaats gewerkt.", aldus de veelzijdige Danneberg.

Tropenjaren
In al die jaren heeft hij het nodige meegemaakt. Autobedrijf De Haar heeft in haar ruim 40-jarig bestaan een enorme groei gekend. Tropenjaren, zoals Erik het noemt. Toen de toenmalige boekhouder met pensioen ging, nam Erik zijn functie over.
Hoe hij het werk bij De Haar ervaart? "Iedereen heeft zijn eigen verantwoordelijkheid en krijgt daarin ook de vrijheid. Met elkaar hebben we het bedrijf gebracht tot waar het nu staat. De onderlinge sfeer is daarbij ook uitstekend. We zijn een platte organisatie. Weten van elkaar waar we mee bezig zijn. Dus als een klant met een vraag belt, kan in principe iedereen bij ons de klant helpen."

Jong gebruikte wagens
Die klanten zijn bijzonder divers; een brede mix van zowel ondernemers met een zakelijke (lease)auto of bestelwagen maar ook de particulier die een jong gebruikte auto zoekt is hier aan het goede adres.

Ruime voorraad
"We hebben zo'n 75 auto's op voorraad staan. Variërend van een kleine stadsauto, bestelauto's tot ruime gezinsauto's van diverse merken als Audi., Renault, Ford, Skoda en Volkswagen." vertelt verkoopadviseur Jan Arne van der Zwan.
"Onze occasions bevinden zich allemaal in de 'lente van hun leven' en bieden nog járen aan rijplezier."

Inruil en verkoop
Tevens omvat het aanbod uit hun eigen huur- en leaseauto's die na de looptijd in de verkoop gaan. ,,Dit zijn uiterst betrouwbare auto's die professioneel onderhouden zijn in onze eigen werkplaats." Stel dat de auto van uw wensen niet tussen het ruime aanbod staat, dan gaat De Haar graag voor u op zoek. Net zolang tot ze de auto vinden die bij u 'past als een warme jas', zoals Jan Arne het omschrijft. Wilt u uw eigen auto inruilen of verkopen? Ook daarvoor kunt u bij De Haar terecht, voor zowel de particuliere als zakelijke auto.

Info & opening
Meer informatie over autobedrijf De Haar en het overzicht van alle occasions vindt u op www.dehaar.nl. Autobedrijf De Haar is gevestigd aan de Butaanstraat 6-8, 7463 PG Rijssen. De werkplaats is op alle werkdagen open van 07.30 tot 17.30 uur. De verkoop is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag open van 09.00 tot 17.30 uur. Op donderdag is er koopavond van 09.00 tot 19.00 uur en zaterdag bent u welkom van 10.00 tot 16.00 uur.