Afbeelding
Foto:

Werelds Wonen: even anders!

China, India, Colombia en Indonesië. Kötter Werelds Wonen in Nijverdal weet precies waar je mooie meubels en woonaccessoires vindt. Dé elementen voor een persoonlijk en apart interieur.

'Bij Kötter Werelds Wonen zijn we wars van massa en producten die je overal al ziet', zoals Frans Kötter het omschrijft. ,,We onderscheiden ons juist met bijzondere en unieke producten die anders zijn dan anders," vertelt Frans Kötter. Daarmee geef je je interieur een geheel eigen sfeer en maak je het helemaal eigen.'

Op zicht

Anders dan anders is het zeker bij deze woonwinkel. Geen toeters en bellen, maar no-nonsense. Goede service, goede kwaliteit meubelen en persoonlijke aandacht. De reviews van klanten liegen er niet om. Meedenken, meubels vrijblijvend op zicht proberen, eerlijk advies, duidelijkheid over levering. Het zijn enkele aspecten die erg gewaardeerd worden door de klanten. ,,Bij ons kan in principe alles. Belangrijk is dat mensen zich thuis voelen in hun eigen interieur. Aan ons om dat mogelijk te maken."

Spannender en leuker

Bij Kötter Wonen merken ze dat mensen weer zin hebben om dingen te veranderen in huis. Maar ook dat het spannender en leuker mag. Niet allemaal hetzelfde, maar een interieur dat net even anders en aparter is. ,,Je hoeft je interieur niet volledig te vernieuwen om het anders te maken. Vaak maken kleine dingen al een heel verschil.' En daarmee doelt Frans onder meer op de collectie Chinese en Indiase meubelstukken. Uit China zijn het vooral meubels van old pine en gerecycled eiken en teak waaronder dressoirs, boomstamtafeltjes, krukjes, tv-meubels en wandtafels. ,,De meubelen zijn deels echt antiek, deels gemaakt van recycled hout. En uit India zijn het vooral de kleinere dingen waarmee je je interieur een extra accent geeft. Denk aan kandelaars, krukjes en bijzettafeltjes. Leuke accessoires van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs."

Olijfgroen
Dit jaar zijn de kleuren groen en blauw vooral dé kleuren voor binnen. En dan met name het olijfgroen en Scandinavisch blauw. Bij Kötter hebben ze diverse mooie meubelstukken in deze kleuren. Ook de industriële look in huis is 'in'. Stoere banken, tafels en stoelen van hout gecombineerd met metaal. Genoeg te kiezen bij Kötter. Heb je iets specifieks in gedachten?

Maatwerk
Ook voor maatwerk kun je bij de woonzaak uitstekend terecht. Alles kan op maat gemaakt worden, zowel meubelen uit eigen land als elders uit de wereld. ,,We zien veel en komen met ideeën waar je zelf wellicht niet aan gedacht hebt. Dat is juist mooi aan ons vak. We brengen de juiste sfeer in huis."Kötter Werelds Wonen is gevestigd aan de Transportweg 4 in Nijverdal. Kijk ook eens op www.kotterwonennijverdal.nl.