Afbeelding
Foto:

Modewinkel Sans viert 30-jarig bestaan

RIJSSEN - Modewinkel Sans-Online in Rijssen viert komend weekend het 30-jarig bestaan. De winkel werd ooit opgericht door vader Herman Sans, maar is al weer sinds 2005 in handen van zonen Tom en Nick Sans. Deze wisten het bedrijf ook succesvol het online tijdperk in te loodsen.

De winkel aan de Haarstraat 33 is groots opgezet; met een oppervlakte van ruim 1.100 vierkante meter zul je niet snel zonder passende outfit de winkel verlaten. En: er is ook altijd snel een nieuwe collectie te vinden die aansluit op de nieuwste trends. We spraken deze week Nick Sans voor een kort interview. Met gepaste trots namen we de uitdagingen en hoogtepunten door van de afgelopen jaren. Vader Herman Sans is weliswaar nog steeds een bekende naam en betrokken bij het bedrijf, maar de activiteiten zijn nu veel groter dan voorheen. Zo kwam er ook een outlet tegenover de hoofdwinkel, Sans Nxt Door.

Online uitdagingen
Kledingwinkels staan voor een uitdaging omdat de klant kleding vaker online koopt. Via www.sans-online.nl is de gehele collectie te koop. De verzendkosten zijn laag en het is de volgende dag in huis. Retourneren kan gratis binnen twee weken per post, of in de winkel. Hoewel de omzet van de fysieke winkel ook van jaar op jaar groeit dankzij de vele tevreden klanten die uit de hele regio naar Rijssen komen voor hun kleding, is Nick Sans wel heel duidelijk: ruim 60 tot 70 procent van de totale omzet is te danken een de online verkoop. Het bedrijf zit volgens Nick Sans dan ook zeker in de top tien van grootste online kledingwinkels. Concurreren met de grote spelers op dit vlak is mogelijk, mits je service biedt die de klant waardeert. De winkelklant profiteert ook indirect van de verkoop. Doordat de online afzetmarkt fors groter is, is ook de collectie in de winkel eerder verkocht waardoor er ruimte is voor nieuwe kleding.

Klantenbindinding
Deze benadering werpt ook zeker zijn vruchten af, zo blijkt uit de klantbeoordelingen van Sans-Online via Facebook en Google. Klanten waarderen de service gemiddeld met een 8. Hoewel een 10 natuurlijk wenselijk is, kun je nooit iedere klant altijd tevreden stellen. Gelukkig beseffen de meeste bezoekers dat ook een keer een negatieve ervaringen niets hoeft te zeggen over de dagelijks geleverde kwaliteit. Via Facebook worden klanten geprikkeld met de nieuwste trends.

Kom langs
Sans-Online helpt graag bij het vinden van de perfecte outfit. Online, of in de winkels. Sans is te vinden aan de Haarstraat 33, 7462 AK Rijssen. Telefonisch bereikbaar op 085-0292124.

Openingstijden:
Ma: 09:30 - 18:00 uur
Di: 09:30 - 21:00 uur
Wo: 09:30 tot 21:00 uur
Do: 09:30 tot 21:00 uur
Vr: 09:30 tot 18:00 uur
Za: 09:00 tot 18:00 uur

Kijk op: www.sans-online.nl