Afbeelding
Foto:

Ontspannen in een
luxueuze badkamer

NIJVERDAL - De badkamer; een plek waar veel mensen niet vaak stil bij staan. En dat is jammer, want we brengen collectief toch nog aardig wat tijd door in de badkamer. Daarnaast kan dit ook je eigen kleine oase van rust zijn in het jachtige leven. Lekker wegdromen in een aangenaam bad of geheel tot rust komen onder de regendouche...

Badkamers zijn ook zeker aan trends onderhevig, zo ziet ook Tempert Tegels en Badkamers aan de Bedrijvenweg 57-59 in Nijverdal. Eén van deze trends is dat alles steeds groter lijkt te worden. Ook wel bekend als het XXL-effect.

XXL
Het klinkt misschien wat paradoxaal, maar juist door wat grotere objecten te gebruiken lijkt de badkamer al snel wat groter dan deze in werkelijkheid is. Hierbij valt te denken aan douchewanden, plafonddouches en natuurlijk smaakvolle betegeling. Benieuwd naar de mogelijkheden? De badkamerarchitect van Tempert adviseert u graag op dit vlak.

Tegels in de badkamer
Tegels vormen een belangrijk onderdeel van de badkamer. We durven zelfs te stellen dat de keuze van de tegel dé sfeer in de badkamer bepaalt. Natuurlijk kunt u kiezen voor basis tegels, die ook echt tijdloos zijn. Maar tegenwoordig is de keuze zo groot dat u mooie combinaties kunt maken.

Groot en vierkant
Net als andere mode-items zijn tegels ook aan trends onderhevig. De huidige tegeltrend is: groot en vierkante tegels. Extra grote tegels brengen rust in de ruimte. En zijn tot plafondhoogte te betegelen. Het grote voordeel is dat u bijna geen naden op uw vloer of wand heeft. Extra handig schoon te houden!

Tegelkeuze
De XXL-tegels zijn prachtig te combineren met patchwork tegels of tegels in stroken. Zo is er voor vrijwel iedere badkamer een passende tegelset te vinden die zowel technisch als qua stijl goed past. Met betontegels of tegels in houtlook zorgt u meteen voor een natuurlijke uitstraling. Zeker hout geeft bovendien ook een erg luxe uitstraling. In de luxe showroom vindt u een zeer uitgebreid assortiment, volgens de laatste trends.

Vrijstaande baden
Dé badentrend van 2017 is vrijstaand! Ook een vrijstaand bad geeft de badkamer een ruimtelijk gevoel. En kiest u voor een bad gemaakt van Solid Surface? Dan kiest u voor een heerlijk zacht en natuurlijk materiaal. Extra ontspannend! Of wat dacht u van de prachtige Solid Surface waskommen voor op uw wastafel? De matte uitvoering maakt uw badkamer extra bijzonder.

Uw badkamerspecialist!
Tempert is uw specialist in tegels en badkamers! Laat u uitgebreid adviseren of bezoek onze website voor meer informatie. Onze showroom op Bedrijvenweg 57-59 in Nijverdal is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 – 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Loop gerust eens binnen en laat u inspireren. De koffie staat klaar!

Afbeelding
Afbeelding