Afbeelding
Foto:

Advies Arena in Nijverdal

NIJVERDAL - Na ruim 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening is Marco ten Zende gestart met zijn eigen hypotheek en financieel advies kantoor. Advies Arena is gespecialiseerd in hypotheken en financieel advies voor particulieren en ondernemers. Gewoon een goed advies en de financiering van A tot Z perfect geregeld.

"We staan voor onafhankelijk, professioneel en persoonlijke advies. Voor de beste hypotheek kunnen we bijna alle banken en geldverstrekkers aanbieden, inclusief de Rabobank. Daardoor heb je als klant altijd een ruime keuze, de laagste rente en de beste voorwaarden", aldus Ten Zende. Heb je het huis van je dromen gezien? Op de website www.adviesarena.nl kun je eenvoudig berekenen wat je maximaal kunt lenen. Ook vind je er de actuele rente en kun je berekenen wat een overlijdensrisicoverzekering kost. Je kunt je als consument zo goed oriënteren en gericht op zoek gaan naar je droomhuis.
Ten Zende is als gecertificeerd financieel planner aangesloten bij de Federatie Financieel Planners en moet aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Een financieel planner onderscheidt zich van andere adviseurs door integriteit, deskundigheid en een grote kennis van zaken. Naast hypotheken maakt hij ook financiële planningen. Ten Zende; "Met een goed financieel plan krijg je inzicht en grip op je financiën en dat geeft rust. Juist bij een aantal belangrijke momenten in je leven, kan een planning je helpen om de juiste (financiële) beslissingen te nemen. Denk daarbij aan samenwonen/trouwen, een huis kopen of met pensioen gaan. Maar ook tussentijds kan er van alles gebeuren, zoals bijvoorbeeld aan arbeidsongeschiktheid of overlijden. Dan is het goed om te weten hoe je ervoor staat." Meer weten? Kijk op: www.adviesarena.nl