Afbeelding
Foto:

Autotechniek Jöersen

HELLENDOORN - Olthof & Jöersen in Hellendoorn gaat dit voorjaar verder als Autotechniek Jöersen Hellendoorn.

Autotechniek Olthof & Jöersen bestaat al bijna 17 jaar. In 2000 is het autobedrijf van Jan Olthof vanwege de toenemende complexiteit van de techniek opgesplitst en heeft Jos Jöersen de reparatie en onderhouds-afdeling voor zijn rekening genomen destijds nog aan de Collenstaartweg in Hulsen (Nijverdal).
Dit werd ondergebracht onder de naam Autotechniek Olthof & Jöersen. Het bedrijf groeide gestaag en in 2007 werd voorzichtig uitgekeken naar uitbreiding op de bestaande locatie of verhuizen naar een andere locatie. Het werd te klein voor zowel de verkoopafdeling van Jan als de reparatieafdeling van Jos werd de ruimte te klein.

Nieuwe naam
In 2007 is het bedrijf verhuist naar Hellendoorn in het oude pand van Braakman en na een grondige renovatie is het pand gereed gemaakt voor de komende decennia. Zoals de naamswijziging het al laat raden treedt Jan Olthof uit de V.O.F. in Hellendoorn en gaat Jos met zijn team van drie monteurs, een administratief medewerkster en twee parttimers verder onder de nieuwe naam. De naam is ook het enige wat er veranderd, voor de rest blijft alles zoals de klanten het gewend zijn.

?Dorpse nuchterheid
Zoals Jos zelf ook is, zo runt hij ook zijn bedrijf. Met een dorpse nuchterheid, meedenkend met de klant en blijven waken voor kwaliteit en prijs. De klant staat voorop en moet ten allen tijde mobiel blijven is het motto, lukt het niet de auto dezelfde dag gereed te hebben dan staat er (bijna) altijd wel een van de 4 leenauto`s klaar en als het moet wordt hiervoor ook de servicewagen ingezet.
Het bedrijf voert APK, onderhoud en verder alle soorten reparaties uit aan alle merken personen en lichte bedrijfsauto's.

Bosch AutoCrew
Sinds twee jaar is het bedrijf aangesloten bij Bosch AutoCrew. Deze club is volgens Jos en zijn technische team de ideale partner voor het universele autobedrijf. Op het gebied van techniek voorziet het hen van informatie en regelmatige bijscholing, de techniek staat immers niet stil. Jos wil echter wel zijn eigen beleid blijven bepalen en dat kan uitstekend met dit concept. Bosch AutoCrew controleert regelmatig haar leden middels kwaliteitscontroles Dit tezamen met het BOVAG lidmaatschap zorgt ervoor dat uw auto bij hen in goede handen is tegen een betaalbare prijs.

Autotechniek Joërsen is gevestigd aan de Reggeweg 10. Meer info op www.joersen.nl.