Afbeelding
Foto:

Win een 3D-printer

NIJVERDAL – Vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april houdt het Nijverdalse EG Computer Specialisten interactieve open dagen. Bezoekers kunnen hier de nieuwste ICT-technologieën proberen en een 3D-printer winnen.

Kennismaken
In de wereld van de ICT volgen ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Om particulieren en bedrijven van de nieuwste innovaties te laten proeven, opent EG Computer Specialisten op 31 maart en 1 april zijn deuren. Tijdens deze demodagen ontdekken bezoekers de nieuwste computers en laptops, telefonie en cloud-oplossingen, maar ook camerabeveiligingssystemen, scanners, kopieermachines en 3D-printers.

Machineonderdelen printen
Vooral met die laatste hoopt het ICT-bedrijf te scoren. "3D-printen wordt steeds toegankelijker," schetst algemeen directeur Gerben Krukkert. "In een handomdraai print je bijvoorbeeld een vervangend onderdeel voor machines of speelgoed voor je kinderen. Over een aantal jaren zijn 3D-printers niet meer weg te denken uit de huiskamer."

Win een 3D-printer
Om bezoekers van de demodagen nader kennis te laten maken met 3D-techniek, kunnen ze met de aanwezige 3D-software aan de slag en hun eigen ontwerp ter plekke printen. Diegene met het mooiste, origineelste of slimste ontwerp mag de 3D-printer meenemen naar huis. Maar ook voor eenmalige printopdrachten kunnen klanten bij EG terecht. "Mensen die maar zelden iets in 3D nodig hebben, kunnen het voor een vriendelijke prijs ook bij ons laten printen," aldus Krukkert.

Gamen
Natuurlijk draait het tijdens EG's demodagen ook om entertainment. De jeugd kan er verschillende games proberen. Van Minecraft tot de nieuwste race- en actiongames, waarvoor het Nijverdalse ICT-bedrijf de bijhorende consoles en controllers opstelt. Met een racestuur en pedalen komt een digitale rally echt tot leven.

Meer informatie
EG Computer Specialisten houden hun Demodagen op 31 maart en 1 april in hun winkel aan de Markt 3B. Meer informatie over EG Computer Specialisten is te vinden op www.egcomputerspecialisten.nl.