Afbeelding
Foto:

Ons Hoes naar nieuwe locatie

RIJSSEN - Deze maand verhuist Ons Hoes, financieel advies- en makelaarskantoor,naar een nieuwe locatie in het centrum van Rijssen. Het betreft het voormalige kantoorpand van Viverion en daarvoor Stukker Makelaardij.

Bart Wessels, de directeur-eigenaar van Ons Hoes, is 14 jaar geleden begonnen als zelfstandig financieel adviseur en in 2014 is Ons Hoes, inmiddels gegroeid naar een team van drie medewerkers, gestart met het makelaarskantoor. Hoewel veel mensen het kantoor aan de Haarstraat goed weten te vinden is er toch gekozen om te verhuizen. "Ons nieuwe kantoor is ideaal gesitueerd in het centrum van Rijssen met een grote etalage waar de woningen en informatie over hypotheken en verzekeringen optimaal worden gepresenteerd. Daarnaast biedt het nieuwe kantoor meer ruimte om onze klanten te kunnen ontvangen," aldus Bart Wessels.
Ook de huisstijl en de website van Ons Hoes zijn geheel vernieuwd. Op de nieuwe website kunnen klanten zich inschrijven als woningzoekende, actuele rentepercentages van alle banken vinden en meer

Nieuw pand
"In ons nieuwe pand aan de Boomkamp zullen we het laagdrempelige karakter van ons kantoor, zoals klanten gewend zijn, voortzetten.Een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek of een bezichtiging kan vaak snel worden ingepland. Deze korte lijnen en het persoonlijke contact met onze klantenzijn al jaren kenmerkend geweest voor Ons Hoes. Veel woningen worden verkocht via Funda en social media. Bij Ons Hoes worden de meeste huizen verkocht door het persoonlijke contact met onze kopers en verkopers. De meeste kopers staan ingeschreven bij Ons Hoes en hebben bij ons een hypotheekberekening laten maken. Hierdoor kunnen we snel schakelen en worden al veel woningen verkocht voordat ze op Funda zijn gepubliceerd. Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op zowel het gebied van de makelaardij als financieel advies.
Dick Tukkers