Afbeelding
Foto:

Beaxtrixschool

Nick Voortman en Joanne Geschiere uit groep 8 van de Christelijke Beatrixschool in Rijssen


RIJSSEN- Onze school is superleuk omdat we hele leuke leraren hebben en daarbij ook nog leuke kinderen en dat samen maakt onze school heel leuk.

Maar niet alleen dat, ze geven ook leuke en leerzame lessen. Ook hebben we een mooi en groot schoolplein, waar de kleuters en de oudere kinderen leuk kunnen spelen. We doen ook elke vrijdagmiddag superleuke dingen bij crea–doe. De kleuters doen ook super leuke dingen, zoals een poosje terug ze hielden een beroepenmiddag en daar hebben ze leuke dingen gedaan zoals werken in een pannenkoekenrestaurant en werken als fotograaf. Naast al deze leuke dingen, moet er ook gewerkt worden en daarvoor hebben we hele goede methodes.

Ook hebben we met groep 8 super leuke gymlessen in de Reggehal, schuin tegen over onze school. Ook hebben sommige groepen verspreid over het jaar een aantal clinics zoals: zwemmen, volleybal, en voetbal. Daar kun je ook heel wat van leren. Ook hebben we een voetbalkooi, maar omdat iedereen dan wil voetballen, hebben we daar een schema voor. Groep 1 en 2 hebben eerder pauze dan de andere groepen. Ook hebben wij, in groep 8, een korfbal –en voetbaltoernooi. Ook hebben de groepen 1 en 2 de eerste woensdag van de4 maand speelgoeddag en dan mogen ze speelgoed mee nemen. Na elke vakantie hebben we luizencontrole! Uit alles blijkt dus dat we op een superleuke school zitten!

Dick Tukkers