Afbeelding
Foto:

Presentatie team P&K Cycling Rijssen

RIJSSEN - Woensdagavond 15 maart was de teampresentatie van het nieuwe P&K cyclingteam, met Enternaar Jorn Slaghekke in de gelederen.

In de kantine van hoofdsponsor, kraanbedrijf P & K te Rijssen. Sponsoren, betrokkenen en familieleden waren naar Rijssen gekomen om het nieuwe team te zien met hun nieuwe materiaal en outfit.

Ups en downs
Het team dat in 2011 is opgericht en met ups en downs de afgelopen jaren heeft gekoerst, is momenteel zelfvoorzienend in alles. Ze fietsen niet meer onder een stichting , maar hebben sinds 2016 een vereniging opgericht onder de naam Wielervereniging Reggestreek. Deze vereniging bestaat uit wielrenners, materiaalmannen en mensen die handen toesteken. Tijd dus om op zoek te gaan naar vers bloed aan renners, nieuwe sponsoren en nieuw materiaal.

Gelukt
Dat alles is goed gelukt. De nieuwe renners in het team zijn de 20 jarige Rick Braamhaar en de 21 jarige Mats Lammertink uit Wierden, Rick koerste o.a. al in de kopgroep van de Ronde van Twente en Mats is naast diverse mooie uitslagen ook al 6e op het NK veldrijden geworden. Daarnaast heeft de 24 jarige enthousiaste Paul van de Belt uit Rijssen zijn entree gemaakt. Paul gaat voor het team en mooie uitslagen.
Man van het eerste uur en ook renner Arjan Paalman heette de aanwezigen welkom en gaf uitleg over het verloop van de avond. De microfoon ging daarna over aan de presentator van de avond Geert Pluimers. Hij leidde de avond en gaf zowel de sponsoren als ook de renners een voor een de nodige aandacht. Dhr. Bloemendal van Bike Total Bloemendal, mede hoofdsponsor, gaf uitleg over de teamfietsen van het merk Willier waarna het sponsorcontract met de aanwezige sponsoren werd getekend. Hiermee werd een mooi officieel tintje aan de avond gegeven. Ook hoofdsponsor A3 Koel en Vriestechniek tekende weer voor de komende 3 jaar, waarna de subsponsoren NSH, Ballast en Slagman , Position Automatisering , B&T Bikestore, Weijman en van Wijk verf de papieren ondertekenden.

Team
De teamleden Arjan Paalman, Bjorn Beldman,Raymond Kienhuis, Henri ter Denge,Patrice Slagman en Willard Paalman , Henk Jan Borghuis, Tom Buurman en Jorn Slaghekke ten tonele in hun mooie nieuwe outfit. Een mooi regionaal team met leden uit Rijssen, Wierden, Nijverdal, Vriezenveen en Enter, hetgeen volgens sponsor Gerrit Plas (P&K) een mooie mix vormt.