Afbeelding
Foto:

TML Makelaars gaat voor het beste resultaat

NIJVERDAL - In dit snelle en digitale tijdperk vindt TML Makelaars het belangrijk om persoonlijke aandacht en tijd aan u te besteden. Daarnaast willen wij ons vooral focussen op het winnen van uw vertrouwen. Ervaring heeft ons geleerd dat dit staat of valt met communicatie en duidelijkheid.

Onze dienstverlening start met luisteren en veel vragen. Onze kennis van de markt en de locatie zetten wij in om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We stemmen van te voren goed af wat de verwachtingen over en weer zijn. Wij informeren en adviseren onze klanten goed, zodat zij weloverwogen keuzes kunnen maken en beslissingen kunnen nemen.

Spannende tijd
Uw woning verkopen is een spannende tijd. U vraagt zich vast af hoe lang uw woning in de verkoop zal staan. En nog belangrijker; of u er de vraagprijs voor krijgt! Neem daarom nu het initiatief in eigen hand en laat uw woning uitblinken in de woningmarkt!

Eerste indruk
Omdat u een eerste indruk geen twee keer kunt maken en deze ontzettend belangrijk is, biedt TML Makelaars u gratis advies van een verkoopstyliste aan. Ook hebben wij een professionele fotografe aan het werk. TML Makelaars is niet alleen "pand"-gericht maar ook klant-gericht! In dit snelle en digitale tijdperk vindt TML Makelaars het belangrijk om persoonlijke aandacht en tijd aan u te besteden. Daarnaast willen wij ons vooral focussen op het winnen van uw vertrouwen. Ervaring heeft ons geleerd dat dit staat of valt met communicatie en duidelijkheid. Onze dienstverlening start met luisteren en veel vragen. Onze kennis van de markt en de locatie zetten wij in om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We stemmen van te voren goed af wat de verwachtingen over en weer zijn. Samen gaan wij voor het beste resultaat!

Informatie
TML Makelaars is gevestigd in Nijverdal aan de Rijssensestraat 58. Of kijk op: www.tml-makelaars.nl