Afbeelding
Foto:

Bent u van plan uw
woning te verkopen?

RIJSSEN - De woningmarkt trekt weer aan; de vraag naar woningen stijgt in rap tempo door het economisch herstel. Dit is dan ook een mooi moment om de woning in de markt te zetten als u deze zou willen verkopen. Als u dit via Mijn Makelaar regelt maakt u kans op een mooie ballonvaart voor twee personen. Deze actie geldt tot en met 1 september 2017.

Kijk voor meer informatie over deze actie op de website van www.mijnmakelaarrijssen.nl Zij zijn gevestigd aan de Ethaanstraat 1 in Rijssen en zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Op donderdagavond zijn we geopend van 18.30 - 20.00 uur.
Graag stellen wij u voor aan onze nieuwe collega's, Daan Gerritsen en Willeke Stukker. Door de toenemende drukte en uitbreiding van ons dienstenpakket was het nodig ons team verder te versterken.
Daan en Willeke wonen allebei in Rijssen en zijn dus goed op de hoogte van wat er lokaal speelt. Daan is in afwachting van de definitieve goedkeuring van zijn afstudeerscriptie, waarna hij zijn 'Bedrijfseconomische hbo-studie' kan afronden.
Als makelaar in opleiding zal Wim Dekkers hem begeleiden en ondersteunen gedurende zijn opleiding tot NVM Makelaar. Door de combinatie van studie en het opdoen van praktijkervaring hoopt Daan het 'makelaars vak' snel onder de knie te krijgen.
Willeke is een ervaren kracht die al jaren binnen de financiële sector werkzaam is. Willeke heeft zowel bij banken als bij intermediairs gewerkt. Zij is met name gespecialiseerd op het gebied van schadeverzekeringen en bedient zowel de particuliere als de zakelijke relaties. In een persoonlijk gesprek helpt zij u graag bij het samenstellen van uw verzekeringspakket en zorgt ervoor dat alles goed wordt geregeld. Dit alles wordt uiteraard tegen een concurrerende premie geregeld.
Met deze uitbreiding van ons team wordt de continuïteit en kwaliteit gewaarborgd en kunnen wij met een frisse en heldere visie te toekomst met vertrouwen tegemoet zien. Kom gerust eens binnen voor een kennismakingsgesprek.
U bent van harte welkom!