Afbeelding
Foto:

Hyundai: Autobedrijf Schippers meest klantvriendelijk

RIJSSEN - Autobedrijf Schippers Molendijk-Noord 51b in Rijssen is door 'Hyundai Motors Nederland' uitgeroepen tot meest klantvriendelijke dealer van Nederland. Een prijs en prestatie waarop het team van Schippers terecht trots is.

'Deze prijs hebben wij natuurlijk mede te danken aan ons geweldig personeel die zich elke dag weer voor meer dan 100% inzet', laat de leiding van de Hyundai-dealer weten. 'Onze speciale dank voor deze prijs gaat uit aan de mensen achter de balie, toch meestal het eerste aanspreekpunt voor onze klanten.' Een dikke pluim voor het team, bestaande uit Willie Jansman, Erik Schippers, Annette Schippers, Janneke Schippers en Esther Koning ter Hege. Uiteraard draagt ook de rest van het team hieraan een belangrijk steen bij. De monteurs van Autobedrijf Schippers voldoen aan de hoogste eisen die door Hyundai worden gesteld. Denk aan het volgen van cursussen en dergelijke. Hetzelfde geldt ook voor de verkopers, die u op een prettige en deskundige manier te woord staan.
Autobedrijf Schippers roemt ook het merk Hyundai, dat het vertegenwoordigt. Hyundai heeft een zeer mooie aansprekende modellenlijn en de betrouwbaarheid van deze auto's is ongekend. Niet voor niets krijgt u 5 jaar garantie op alles (zonder uitzonderingen) en mobiliteit door heel Europa. Deze kan zelfs na 5 jaar ook nog gratis jaarlijks verlengd worden. Uiteraard bent u welkom voor een vrijblijvende kennismaking met Autobedrijf Schippers en de Hyundai-modellen in de showroom aan de Molendijk Noord 51b in Rijssen. De koffie staat voor u klaar!