Afbeelding
Foto:

De Uitkijk

HELLENDOORN - Sinds twee jaar zwaaien Helen en Lars Kijftenbelt de scepter over Landgoed De Uitkijk in Hellendoorn. Zij hebben sinds die tijd het landgoed een ware metamorfose gegeven. Het is met recht een plek waar je ongedwongen kunt geniet, zowel met zakenrelaties als met vrienden en familie.

Een avondje heerlijk uit eten en genieten van streekproducten? Na een stevige wandeling neerploffen bij de open haard voor een goed glas wijn met een goed gevulde borrelplank? Of genieten van een royale high tea of wine met vrienden? Bij Landgoed De Uitkijk is het gemoedelijk tafelen met familie, vrienden en zakelijke relaties. Wat de eigenaren Heleen en Lars betreft is het vooral veel ongedwongener geworden sinds hun komst. Zo zijn het restaurant en de sfeervolle huiskamer geheel gerenoveerd. Vanaf 1 april is er een speciaal teakhouten lounge terras waar je kunt genieten van huisgemaakte ijsthee, verse muntthee, smoothies en de lekkerste cocktails en borrelplanken. Zoek een mooi plekje en kies wat lekkers van de menukaart. Op de kaart staat een diversiteit een smakelijke gerechten. Bereid met ambachtelijke streekproducten. De kaart wisselt met de seizoenen mee en biedt voor iedere gast wat lekkers, van liefhebbers van klassiekere gerechten tot healthy food.

Hotel vernieuwd
Naast het restaurant biedt De Uitkijk ook twaalf luxueuze hotelkamers en een bruidssuite met viersterren faciliteiten. Deze zijn afgelopen jaar geheel gerenoveerd in een klassiek, moderne stijl met eigentijdse meubelen van het Nederlandse designmerk Zuiver. Dit in combinatie met de natuurlijke omgeving, maakt het heerlijk vertoeven. Een aantal kamers zijn daarnaast speciaal voor gasten met honden. Ideaal gezien het nabijgelegen hondenlosloopgebied. Voor fietsers en mountainbikers is De Uitkijk een prima startpunt of tussenstop voor een drankje en appelgebak of lunch. Het ligt pal aan één van de mooiste mtb-routes en de fiets schoonspuiten kan op de speciale spuitplaats.

FeelFood Markt
Zondag 23 april vindt voor het tweede jaar op rij de Feel Food markt plaats. Geniet van de lekkerste gerechtjes bereid door deelnemende restaurateurs. En maak kennis met boeren, bakkers, telers en ambachtslieden die gepassioneerd hun verhaal vertellen. Je proeft hun ambachtelijke producten en doet inspiratie op. Houd je zelf van koken dan vul je je (fiets) tassen direct met Twentse kaas, biologische groentes, ambachtelijke worst of mooie wijnen. Helen en Lars zien u graag tegemoet. Meer informatie vindt u op www.de-uitkijk.nl. Reserveren kan via de website of eenvoudig door te bellen naar (0548) 654117.