Afbeelding
Foto:

Kaas en Worst-avond Hevotec brengt 2.750 euro op

RIJSSEN - Hevotec in Rijssen heeft afgelopen week een geslaagde kaas- en worstavond gehouden.

De avond, onder de noemer Keze en Worst-oawend, werd gehouden in de bedrijfshal van Hevotec. De organisatoren waren de ondernemers Maarten Steunenberg (Hevotec) en Ronald Vrijenhoek (RV Trading). Zij nodigden grote en kleine ondernemers uit om deel te nemen aan een gezellige avond. De avond was ook een vervolg op de eerdere, zeer geslaagde, Habito-beurs. Niet verrassend kwamen er dan ook al snel veel aanmeldingen binnen. Naast het netwerken zelf had de avond ook een hoger doel: het steunen van een goed doel.

Gezellig
Maarten Steunenberg schat dat er rond de 200 mensen naar de avond kwamen. Er ging dan ook menig blokje kaas en stukje vlees doorheen. Met de avond werd ook geld ingezameld voor Fietsen voor Tom. Dit leverde na aftrek van de kosten een nette 2.750 euro op. Wie de donatieton miste of nog iets extra wil schenken kan dit doen via rekening NL59RABO0316286990 tnv. Fietsen voor Tom.

Fietsen Voor Tom
De actie Fietsen Voor Tom is opgezet door Jan Arends, Herbert Pas en Henk de With. Zij zamelelen geld in voor de 3-jarige Tom Schippers uit Rijssen, die lijdt aan de zeldzame leverziekte PFIC. Er is veel geld nodig voor onderzoek behandeling van deze ziekte. Tom onderging de afgelopen drie jaar al zeer veel behandelingen, maar dit is symptoombestrijding en geen genezing. Eén van de vervelende bijwerking van PFIC is een voortdurende jeuk die maar niet weggaat.

Foto: Maarten Steunenberg (L), Herbert Pas (M) en Ronald Vrijenhoek