Afbeelding
Foto:

Laagdrempelig netwerken blijkt een groot succes

RIJSSEN – De netwerkavond die jonge ondernemers Maarten Steunenberg (Hevotec) en Ronald Vrijenhoek (RV Trading) hebben georganiseerd is een groot succes geworden.

Ruim 200 ondernemers uit alle bedrijfstakken bezochten de netwerkavond in de hal van Hevotec aan de Heliumstraat.

Na aftrek van kosten kon 2750 euro worden gedoneerd voor medicijnonderzoek voor Tom Schippers (3) die aan een zeldzame ziekte lijdt die ondraaglijke jeuk veroorzaakt.

De directeuren van Hevotec en RV Trading hadden elkaar ontmoet op de jongste Habito-bedrijvenbeurs. Met name het informele karakter van de beurs sprak hen bijzonder aan, waardoor zij besloten om op korte termijn een zeer laagdrempelige en informele netwerkavond te beleggen. Onder het motto "gezellig keze en worst etten" werd de bijeenkomst gehouden in de bedrijfshal van Hevotec aan de Heliumstraat 12..

"De formule hebben we bewust zeer eenvoudig gehouden," aldus Vrijenhoek. "De hal was open, statafels erin, schalen met kaas en worst en wat gezelligs te drinken en zie daar: de hal loopt vol. Een schot in de roos."

"Maar ook een bewuste keus. We kregen zelfs aanvragen van ondernemers die in een hoek van de hal wel een wijnproeverij wilden inrichten, maar daar hebben we bewust van afgezien. Nu nog niet. Eerst moeten we zien of we de ondernemers zo ver kunnen krijgen dat ze komen. De viskar van De Branding kon nog net. Wat we later gaan doen, zien we dan wel."

"Misschien dat we in de toekomst de netwerkbijeenkomsten wat verder gaan aankleden, maar daar zijn we nog niet uit, want deze sobere, laagdrempelige opzet is toch wel een daverend succes geworden."