Afbeelding
Foto:

Nieuw BNI chapter Enter

ENTER - 19 april wordt een dag voor de lokalegeschiedenisboeken. Want deze dag wordt het nieuwe BNI chapter De IJsvogel gelanceerd.

Steeds meer ondernemers ontdekken de professionele netwerkorganisatie BNI en haar voordelen. De organisatie kent dan ook een enorme groei. Dat bewijst de oprichting van alweer een nieuw BNI-chapter in de regio Rijssen-Holten, Wierden en Enter. De voorzittershamer is in handen van Hans Berkhof, MKB adviseur van Univé Verzekeringen.

Wat is een BNI-chapter?
BNI staat voor Business Netwerk International (BNI). Deze van oorsprong Amerikaanse aanbevelingsorganisatie is wereldwijd al meer dan dertig jaar actief. BNI is een commerciële en professionele netwerkorganisatie die uitgaat van efficiënte mond-tot- mondreclame. Waarom is deze reclame zo efficiënt? Omdat mond-tot- mondreclame de meeste opdrachten oplevert tegen de laagste kosten. Lokale zakenmensen, stuk voor stuk ondernemers die het grote professionele belang inzien van een correcte netwerking, verenigen zich in een BNI-chapter en komen wekelijks op een vast tijdstip bijeen om elkaar zo goed mogelijk te leren kennen om elkaar gericht te kunnen aanbevelen. De filosofie en werkwijze van BNI sluiten hier perfect op aan. Onder het motto "Geven loont!" bekijken de BNI-leden hoe ze elkaar aan nieuwe opdrachten kunnen helpen, zonder eigenbelang.

Netwerk
Netwerken en het kweken van wederzijds vertrouwen zijn belangrijke aspecten voor BNI. Zo is het belangrijk dat leden er op kunnen rekenen dat zij degelijk werk afleveren, anders is het doen van een aanbeveling immers een risico. Uiteindelijk staat ook je eigen reputatie op het spel, aldus de lidmaatschapscoördinator Karin Seppenwoolde, adviseur HRM/coach van Métier BV.

Bijeenkomsten
De wekelijkse bijeenkomsten vinden plaats bij het sfeervolle Landgoed Het Rheins, Reintszijweg 1B 7468 SL te Enter. Bent u ondernemer en wilt u BNI leren kennen door een reguliere bijeenkomst bij te wonen? Dan kunt u zich melden bij: Secretaris-penningmeester: Jan Lammertink, ondernemersadviseur MKB van Countus Accountants + Adviseurs. Telefoon: 0650634278 of mail via j.lammertink@countus.nl. De lancering vindt 19 april plaats om 07.00 uur met een feestelijke ontbijtvergadering.

Foto: Pieter van Vree