Afbeelding
Foto:

Bij Annie's Kado Idee gaat u terug in de tijd!

NIJVERDAL - In oktober 2016 heeft Annie haar droom voortgezet en een nostalgische winkel aan de Constantijnstraat 17 in Nijverdal gerealiseerd.

Knusse keuken artikelen, zelfgemaakte lekkernijen en tal van kado ideeën, doen u herinneren aan de gezelligheid van vroeger. 'Mensen blij maken en gezelligheid, staan hoog in het vaandel', vertelt Annie enthousiast. Annie's Kado Idee is ook het adres, waar op een sfeervolle manier koffie of thee wordt geserveerd. Wie op zoek is naar een uniek en leuk geschenk kan onder meer een boeket met kado's krijgen, maar ook meedoen aan creatieve workshops bloemschikken om zelf iets moois te maken.

Familiebedrijf
Samen met haar vader is Annie jaren geleden begonnen om vanuit een schuur fietsjes, klein ijzerwerk en lantaarntjes te verkopen. Haar vader maakte de kado artikelen zelf en Annie verkocht dit op markten en braderieën. 'Ik denk nog vaak aan hem als ik in de winkel bezig ben, een zeer creatieve man. Zo ben ik begonnen'.

Yoghurt
Vanaf zaterdag 15 april aanstaande serveert Annie 'Grootmoeders yoghurt plateau'. Een heerlijke combinatie van yoghurt met zelfgemaakte lekkernijen. Leuk om samen met vriendinnen, familie of collega's te nuttigen. Komt gerust an en goat er neet achterloos veurbie. Nemt in oe op en misschien maakt het oe ook een bettie bliej!

Kom Langs
Annie's Kado Idee is gevestigd aan de Constantijnstraat 17 in Nijverdal. Telefoonnummer 06-222 65 073

Afbeelding