Bijbel, bier en BBQ in Rijssen

RIJSSEN - De Ontmoetingskerk in Rijssen heeft een opmerkelijk nieuw evenement bedacht om mensen eens op een laagdrempelige manier met de kerk in aanraking te laten komen. Op zaterdag 17 juni wordt de eerste editie van Bijbel, Bier en BBQ gehouden.

De Ontmoetingskerk hoopt dat er naast de vaste bezoekers van de kerk natuurlijk ook weer vele vrienden, familieleden, collega's en sport-vrienden komen.

Gezelligheid
BBB staat voor een gezellige dag vol sport, muziek en ontspanning. Mannen die van speciaal bier houden, een goed stuk vlees kunnen waarderen en niet bang zijn voor een beetje diepgang zijn van harte welkom. Op zaterdag 17 juni vindt BBB 2017 plaats aan de Scholendijk 17 in Elsen. Het begint om 16.00 uur en is afgelopen om 22.00 uur.

Kosten
Deelname kost 27,50 euro met daarbij inbegrepen de koffie, een smakelijke barbecue, sportieve activiteiten, live muziek, uitdagende pitchers en enkele consumptiemunten. Uiteraard kun je op de dag zelf munten bijkopen om meer bieren te proeven bij de lokale brouwers van Pochpoater (uit Elsen) en de jonge Rijssense brouwers van Ryzz Brew. Wij zorgen ook voor voldoende fris, radler en wijn.

Programma
Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het programma. Na alle enthousiaste reacties en tips van vorig jaar zijn er zeker wat aanpassingen gedaan. We willen nog niet al teveel prijs geven over het programma, maar het belooft een mooie mix van 'mannendingen' te worden, met een aantal verassende ingrediƫnten! Het is goed om te weten dat het aantal kaarten beperkt is. Wie betaalt is binnen en op = op. Ben je 21 jaar of ouder en spreekt Bijbel Bier & Bbq je aan? Mobiliseer vriend en vijand en verenig je tijdens BBB! Opgave kan via www.bijbelbierbbq.com en voor vragen mail je naar bijbelbierbbq@gmail.com.

Ontkerkelijking
Kerken proberen door middel van deze en andere activiteiten beter aansluiting te vinden met de moderne maatschappij. Het is immers een bekend gegeven dat het kerkbezoek de afgelopen decennia in vrijwel iedere kerk teruggelopen is. Daarom ligt de nadruk tegenwoordig meer op zingeving dan op de harde lijn van religie.