Afbeelding
Foto:

Zin in een toffe maatschappelijke stage?

RIJSSEN - Het jaarlijkse Rijssen Let Op De Kleintjes komt er weer aan! Deze koopzaterdag staat gepland voor 24 juni. Er is zoals gebruikelijk ook weer een leuk randprogramma voor de kinderen opgezet. Maar: hier zijn nog wel wat helpende handen nodig...

Het staat weer voor de deur: Rijssen let op de kleintjes! Weet je nog? Door het hele centrum allemaal springkussens, met je vrienden de hele dag lekker jumpen, klauteren, wedstrijdjes doen en nog veel meer. Dit evenement vindt plaats door het hele centrum van Rijssen: vanaf het Hoge Wal-plein bij het winkelcentrum tot ver achter in de Grote Straat en op het Schild. En.. dit jaar gaat er iets gaafs gebeuren op het Europaplein! Kinderen kunnen overal gratis in en het is vanaf 11.00 tot 21.00 uur 's avonds!

Drukke dag
Je begrijpt het al: dat wordt een hele drukke dag met veel kleine bezoekers die zich opperbest gaan vermaken. Maar om dit alles goed te laten verlopen zijn wel enkele helpende handen nodig om te assisteren. Daarom is de organisatie op zoek naar jongeren die dit wellicht als een maatschappelijke stage uit willen voeren. Ben je tussen de 14 en 16 jaar en beschikbaar op zaterdag 24 juni? Dan ben je van harte welkom.

Organiseren
Je helpt mee organiseren; je regelt deze dag dat alles op rolletjes loopt en dat de kids veilig kunnen springen. Jij bent een van de rechterhandjes van de organisatie. Met een leuk team van vrijwilligers is het nog eens super gezellig ook. De organisatie zorgt voor eten, drinken en …gezelligheid. Help je mee? Let op: het is géén activiteit voor uitslapers. Om 09.00 uur gaat dit al van start. Maar als het net zo gezellig is als vorig jaar zal de dag zeker voorbij vliegen. Geef je op door een mail te sturen (naam, leeftijd, 06-nummer) naar: info@habi-rijssen.nl.

Veel te doen
De ondernemersvereniging HABI Rijssen organiseert regelmatig dit soort leuke activiteiten, juist ook om meer bezoekers naar de binnenstad te trekken. Zo werd recent nog een druk bezocht modespektakel gehouden.