Afbeelding
Foto:

Rijssen kleurt oranje

RIJSSEN – Op zaterdag 22 april a.s. wordt er onder het thema 'Rijssen kleurt oranje' een gezellige oranjedag georganiseerd in koopcentrum Rijssen. De hele dag is er van alles te zien, te beleven en te doen voor jong en oud.

Tijdens deze dag wordt u in de winkels en horeca koninklijk ontvangen. De ondernemers leggen de oranje loper voor u uit en doen er alles aan om u gastvrij te onthalen. Heerlijk oranjegebak, leuke attenties voor de kinderen en koninklijke deals.

Kramen en bedrijfspresentaties
In het centrum presenteren zich diverse bedrijven, waaronder een groot aantal autodealers, fietswinkels en caravanspecialisten, aangevuld met gezellige kramen. De standhouders presenteren onder andere de nieuwste modellen auto's, fietsen en caravans, en verrassen u met leuke acties.
Op het Europaplein wordt een fietsparcours aangelegd, waar u zelf uitgebreid de fietsen kunt testen.

Kinderactiviteit en -vertier
Bij Mainstreet in de Grotestraat kunnen kinderen deelnemen aan een leuke kinderactiviteit. Deelname aan deze activiteit is gratis, uiteraard onder voorbehoud van voldoende beschikbare plaatsen. Wat er gemaakt of gedaan kan worden houden we nog even als verrassing!.....maar kom gerust kijken!
In de Haarstraat komt een kinderdraaimolen. Daarnaast vindt u op diverse locaties in het centrum springkussens.
Muziek Joris, de jongste draaiorgelist van Nederland, zal de straten van Rijssen vullen met heerlijke draaiorgel klanken.
Speciaal voor deze dag brengt hij een passend repertoire mee en wordt het draaiorgel feestelijk versierd.

Ontbijtje op de Markt
Wat dacht u van een ontbijtje op de markt? Dat kan! Tussen 9.00 en 12.00 uur kunt u voor slechts 1 euro ontbijten op de markt. Het ontbijt bestaat uit producten van de markt zelf….dus echt verrassend anders!
U vindt de wekelijkse warenmarkt op het Schild, in de Kerkstraat en Elsenerstraat. Ook de markt is deze dag in oranje sfeer. Kom gezellig langs en laat u verrassen!

En verder…
… Komt u met de auto? Dan kunt u deze gratis parkeren op de vele parkeerplaatsen rond het centrum.
… Het evenement 'Rijssen kleurt oranje' vindt plaats van 10.00 tot 17.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding