Afbeelding
Foto:

Fiscalist bij Bij de Tijd

RIJSSEN - Tom Meuleman, fiscalist en partner van de Jong & Laan, is dinsdag 25 april te gast bij Businessclub Bij de Tijd in restaurant 't Brodshoes.

Meulen zal de fiscale actualiteiten van 2017 waarmee ondernemers te maken hebben uit de doeken doen. Belastingregels veranderen vaak, vandaar ook dat Meuleman nuttige tips kan geven en zal hij de ondernemers informeren over de fiscale mogelijkheden die in de onderneming toepasbaar zijn.Na afloop krijgen de deelnemers het boekwerk Fiscale cijfers 2017 dat als naslagwerk gebruikt kan worden. Uiteraard zal Meuleman ook vragen beantwoorden. Inloop om 19.00 uur. Om 19.15 uur begint het buffet en om 20.00 komt Meuleman aan het woord. Na de toespraak van Meuleman is ruim de gelegenheid om te netwerken. Leden kunnen zich aanmelden via de website. Wie lid wil worden is ook van harte welkom.

Autopuzzelrit op Koningsdag

RIJSSEN - Voor de vroege vogels is er op Koningsdag weer de overbekende autopuzzelrit van de Rijssense Motor Club (R.M.C.). De start is tussen 7.00 en 7.30 uur 's morgens bij Tankstation Sanderman aan de Nijverheidsstraat 21 in Rijssen.
Er kan gestart worden in de A- of B-klasse voor ervaren en beginnende puzzelritrijders. Leden mogen gratis meedoen, niet-leden betalen 6 euro inschrijfgeld. De prijsuitreiking is rond 9.15 uur. Voor de beginnende rijders zijn er extra gemiddeldeprijzen beschikbaar.