Afbeelding
Foto:

Nieuw bij Teunissen & Becking: Poggenpohl keukens

ALMELO - Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer? Of wilt u uw huidige renoveren? Ga eens langs bij Teunissen & Becking in Almelo. Een bedrijf waar ze al 55 jaar oprecht de tijd nemen voor een goed doordacht voorstel.

Met een showroom van ruim 5.000 vierkante meter biedt Teunissen & Becking meer dan genoeg keuze aan keukens en badkamers. Daarnaast heeft het bedrijf de grootste collectie wand- en vloertegels van Nederland. Het moet raar lopen als u hier niet slaagt.

Aanbod
Het aanbod is indrukwekkend en ook over de service zijn klanten zeer te spreken. Even snel een ontwerp maken? Dat is er bij Teunissen & Becking niet bij. ,,Een keuken of badkamer die bij je past, begint met de juiste vragen stellen en goed luisteren," vertelt adviseur Erik Schut. ,,Wij nemen dan ook de tijd voor onze klanten. Vragen door. En komen uiteindelijk met een goed doordacht ontwerp en advies met inachtneming van het beschikbare budget. Keukens kopen kun je overal. Maar met onze service maken wij het verschil."

Poggenpohl
Aan het al ruime aanbod aan keukens is recent het merk Poggenpohl toegevoegd. Het is het oudste keukenmerk ter wereld. De Poggenpohl keukens onderscheiden zich door hun perfectie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Vooral de manier waarop deze keukens vervaardigd worden is speciaal te noemen. Door een combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne technologie worden deze keukens tot in het laatste detail geproduceerd. Het maakt uw interieur zoveel frisser en creatiever. Zowel in bestaande bouw, als in nieuwbouw. Liever geen strakke design keuken, maar een landelijke sfeer of een combinatie? Ook dan slaagt u in Almelo.

Badkamer met montage
Mocht u tevreden zijn met uw keuken, maar wel wensen hebben als het gaat om uw badkamer. De adviseurs helpen u graag. Loop eerst eens rond in de showroom om ideeën op te doen en geïnspireerd te raken door de vele mogelijkheden. U ziet een collectie badkamermeubels en badkamertegels in allerlei stijlen en kleuren. Van vrolijk en chique tot landelijk en modern. Prettig is dat ze de montage volledig uit uw handen nemen. Een badkamer kunt u met of zonder montage kopen. En wat betreft vloer- en wandtegels, zit u ook meteen aan het goede adres. Voor welke ruimte in of om uw woning een nieuwe tegel zoekt, hier zal u zeker slagen! Teunissen & Becking is bekend om haar grootste collectie tegels in Nederland.

Kom langs
Kom gerust een keer langs. De showroom is open van dinsdag tot en met zaterdag. Bekijk de actuele openingstijden op www.teunissen-becking.nl.