Afbeelding
Foto:

Oldtimermeeting in centrum Nijverdal

NIJVERDAL - Op zondag 7 mei wordt in Nijverdal het grootste oldtimer-festival van Oost-Nederland georganiseerd. Liefhebbers van klassieke voertuigen kunnen weer hun hart ophalen aan alle spectaculaire voertuigen uit vervlogen jaren.

Na het grote succes van vorig jaar lag een vervolg voor de hand. De oldtimermeeting wordt net als vorig jaar weer gehouden in het centrum van Nijverdal. De oldtimermeeting wordt gehouden van 12.00 tot 17.00 uur. Met nog twee weken te gaan staat de teller van het aantal inschrijvingen al op ruim 130 en er komen nog dagelijks aanmeldingen bij. Het zijn niet alleen de aantallen maar ook de modellen die aangemeld zijn die de organisatie doen stralen. Nieuw dit jaar is dat er ook oldtimer-trucks en klassieke brommers te zien zijn met hun trotste bezitters. Ook zijn een groep motoren ingeschreven met bouwjaar vóór 1940.

Familie
Gezelligheid staat voorop bij de oldtimermeeting. Het is een evenement voor de hele familie. Naast de oldtimers, trucks en brommers is er ook een uitgebreid randprogramma voor jong en oud. Zo zorgen straatmuzikanten en artiesten voor een gezellige sfeer in het centrum van Nijverdal. Er zijn ook diverse kinderattracties waar de jongere bezoekers zich goed zullen vermaken. Buurman & Buurman zijn weer aanwezig voor een meet & greet of fotomoment. De inwendige mens wordt ook niet vergeten; er zijn diverse food trucks die samen met de horeca zorgen voor lekkere hapjes en drankjes.

Koopzondag
Tevens zijn op zondag 7 mei de winkels geopend in Nijverdal, waardoor dit dus goed te combineren is met een bezoek aan de oldtimermeeting. Nijverdal heeft een leuke selectie aan winkels voor het hele gezin. U komt toch ook?

Opgave
Wie graag deel wil nemen aan de oldtimermeeting kan zich ook nu nog aanmelden. Mail voor informatie met info@asvhklassiek.nl Let op! het aantal plekken is nog zeer beperkt.