Afbeelding
Foto:

Test uw gezondheid bij Carintreggeland Rijssen

RIJSSEN – Hoe gezond bent u? Of zit u met vragen op het gebied van wijkverzorging, personenalarmering of langer zelfstandig wonen? Zo ja, kom dan naar het inloopspreekuur van Carintreggeland in Rijssen.

Op woensdag 3 mei bent u van 10.45 tot 12.00 uur welkom op het inloopspreekuur van de wijkverpleging in De Bolder aan de Karel Doormanstraat 36 in Rijssen.

Testen
U wordt uitgenodigd om vrijblijvend uw bloeddruk, bloedsuiker- en cholesterstolgehalte te laten meten. Dit zijn allemaal belangrijke indicatoren voor de totale gezondheid. Daarnaast zijn deze vaak goed te behandelen, waardoor de kwaliteit van leven vaak omhoog gaat.

Zelfstandig wonen
De medewerkers van Carintreggeland Wijkverpleging staan voor uw klaar om uw vragen te beantwoorden over (langer) zelfstandig thuis blijven wonen, indicatiestelling voor zorg en zelfstandig thuis wonen met wijkverpleging. Met een klein beetje hulp is het mogelijk om ook op hogere leeftijd zelfstandig te wonen. U kunt zonder verplichting en vrijblijvend binnenlopen tijdens het inloopspreekuur in De Bolder, bij Eltheto.