Afbeelding
Foto:

Autobedrijf Stegeman neemt watersportbedrijf over

BATHMEN/LETTELE – Stegeman Watersport timmert na een succesvol eerste jaar, ook in 2017 weer flink aan de weg.

De eigenaar Dieuwer Stegeman, die zelf al jarenlang watersport liefhebber is, had in 2016 de kans om een leuk gezond inmiddels ruim 40 jarig bestaand watersport bedrijf over te nemen. De huidige eigenaar ging er mee stoppen en had geen opvolger. "Van je hobby je beroep maken", wie wil dat nou niet? Het leek Stegeman een mooie uitdaging en aanvulling op hun bestaande autobedrijf.

Bereikbare plek
Omdat Autobedrijf Stegeman sinds 1991 een goede en betrouwbare naam heeft opgebouwd, op een geweldige mooie en bereikbare plek dicht bij de A1 Afslag Bathmen, hebben zij er voor gekozen de gehele inboedel te verhuizen naar Lettele/Bathmen.

Verkoop en onderhoud
Naast de bestaande werkzaamheden die u van ons gewend bent, zullen de werkzaamheden in de watersport bestaan uit onderhoud en reparatie aan uw boot, motor, trailer maar ook in/verkoop van boten, motoren, trailers en verkoop van losse watersport artikelen zoals: boot onderdelen, dit bestaat uit allerlei klein materiaal en allerlei, boot accessoires en toebehoren zoals oliën en reinigingsmiddelen maar ook leveren wij Wetsuits, Sub's, wakeboards, waterski's en funartikelen.

Bestellen
Wanneer wij het door u gezochte onderdeel of accessoire niet voorradig hebben, kunnen wij deze meestal binnen een paar dagen leveren. Stegeman Watersport is leverancier van onder meer Allpa marine equipment en Excellent watersport artikelen. Daarnaast een officieel dealer van onder meer Yamaha, Yam, Ribeye, Vanclaes RVS Boot Trailers en Jobesports.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de vele producten en diensten op onze website www.stegemanwatersport.nl. Schroom niet om te bellen voor vragen of meer informatie, wij kunnen u vast van dienst zijn. Dit kan op ons telefoonnummer 085-2014532 of via de mail op info@stegemanwatersport.nl. Heel graag tot ziens bij Stegeman Watersport.