Afbeelding
Foto:

Iedereen in actie voor de Constantijnschool

RIJSSEN - De Constantijnschool in Rijssen staat en leeft middenin de wijk Braakmanslanden. Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd, waarbij de buren graag worden betrokken. Van 1 tot en met 4 mei staat er een actieweek gepland om nieuwe Chromebooks aan te kunnen schaffen voor de leerlingen.

De Constantijnschool streeft er naar om het aantal Chromebooks op school (minstens) te verdubbelen. Juf Edwards en juf Snellink vertellen waarom. "We werken nu ruim een jaar met 1 volle kar Chromebooks. Deze werken prettig, zijn sterk en de leerlingen kunnen er via Google Classroom hun opdrachten zelfstandig op uitvoeren. Ons doel is dat er 2 volledige klassen tegelijkertijd met de Chromebooks kunnen werken." Daarom komen zowel leerlingen als het team in beweging. De afgelopen weken zijn de leerlingen al actief langs de deuren gegaan, om lege flessen op te halen en sponsoren te zoeken voor de sponsorloop die gelopen wordt op donderdagmiddag 4 mei.

Fancy Fair
Woensdag 3 mei bent u van 16.00 tot 19.00 uur van harte welkom op de spectaculaire Fancy Fair, met allerlei activiteiten voor jong en oud. U kunt uw krachten meten tijdens het broekhangen, op de survivalbaan van 17 meter lang of misschien brengt u een bus in beweging door middel van mensenkracht ipv paardenkracht? Voor een ieder die wil relaxen in plaats van inspannen, is er een beauty lokaal waar o.a. make-up, kapsel en nagels even goed verwend worden. Ook de innerlijke mens wordt niet vergeten. De organisatie raadt u aan om met een lege maag te komen; er staan diverse hapjes en drankjes voor u klaar.

Veiling
Deze Fancy Fair wordt afgesloten met een spannende veiling. Maak kans op waardebonnen van diverse winkels en horeca in Rijssen, een avondje oppas, eten bij één van de juffen of een (verjaardags)feestje voor de kinderen op school. U bent van harte welkom om te genieten van deze gezellige activiteit en daarmee uw steentje bij te dragen aan een nieuwe set Chromebooks voor de Constantijnschool. Kijk voor meer informatie over de school én de actie op: www.facebook.com/constantijnschool