Afbeelding
Foto:

Aanmelding Vechtvaart Rijssen verruimd

RIJSSEN - De Zonnebloem-Rijssen organiseert woensdag 17 mei een rondvaart op de Vecht met een gezellig programma. De organisatie heeft de aanmelding verruimd tot deze vrijdag 5 mei.

De boot vertrekt vanuit Ommen door het Vechtdal naar de monumentale sluis van Vilsteren. Onderweg geniet u van de mooiste natuur en uitzichten op het water. Tijdens de vaart wordt een matrozenlunch geserveerd zodat ook de inwendige mens zich niet hoeft te vervelen.

Paardentram
Daarna volgt een gezellige tocht met de paardentram over de Giethmense Hooivelden. Vrijwilligers verzorgen de begeleiding en alles is rolstoeltoegankelijk, ook voor elektrische rolstoelen. U kunt dus ook mee wanneer u minder goed ter been bent; de vrijwilligers helpen u graag om de tocht tot een gezellig succes te maken.

Aanmelden
Aanmeldingen voor mensen met een handicap en voor alle leeftijden zijn welkom tot 5 mei. De deelnemers worden van huis gehaald en als nodig met de rolstoelbus, ook uit Holten. Vertrektijd 12.00, terug om 17.00 uur. Kosten 35 euro per persoon. Opgave bij Ria Muller tel. 0548 543385. Wel geldt: vol is vol.