Afbeelding
Foto:

Eurol Hellendoorn Rally bedankt helpende handen

HELLENDOORN - Afgelopen vrijdag is een gezellige, jaarlijkse barbecue-avond gehouden door de Eurol Hellendoorn Rally. De organisatie doet dit jaarlijks om iedereen te bedanken die zich ingezet heeft om dit evenement tot een succes te maken.

Het merendeel van de betrokken vrijwilligers zal ook de editie van 2017 weer tot een succes maken. Het bestuur maakte van de barbecue gebruik om een dankwoord uit te spreken voor hun inzet. Oud-voorzitter Anno Bakker benadrukte dat een succesvol evenement zoals de Eurol Hellendoorn Rally staat of valt met de betrokkenheid van een groot aantal mensen.

Presentje
Met een leuk presentje en een dankwoord werd ook Anno Bakker zelf in het zonnetje gezet. En verdient ook, hij heeft zich altijd volledig ingezet om de rally goed te laten verlopen. Afgelopen jaar werden zijn taken overgenomen door ad interim voorzitter Berto Plomp, hoewel Bakker op de achtergrond nog sterk betrokken was bij de organisatie. Het bestuur is dan ook bijzonder dankbaar voor zijn blijvende inzet.