Afbeelding
Foto:

Kunstveilingdiner voor
Samenloop voor Hoop

NIJVERDAL - Op dinsdag 9 mei wordt in Nijverdal een kunstveilingdiner gehouden. Het diner sluit aan op de komende Samenloop Voor Hoop. Deze zal gehouden worden op 24 en 25 juni.

Het diner wordt georganiseerd door visrestaurant Hooked Seafood & More. Zij stellen een 3-gangen diner samen met bijpassend wijnarrangement. Naast de visspecialiteiten is uiteraard ook een vleesgerecht mogelijk voor wie minder liefhebber is van vis. Tussen de gangen door kan geboden worden op diverse kunstwerken, waar de avond haar naam aan dankt. Deze werken zijn beschikbaar gesteld door diverse lokale kunstenaars. Veilingmeester Dirnand ter Braak zal werken veilen van onder meer Karin Samsen, Annet Nikamp en Lidwien Rouwelier. Aanvang van het diner is op dinsdag 9 mei om 19.00 uur.

Kaarten
Kaarten voor dit bijzondere diner zijn te koop voor 55 euro per persoon. Deze zijn te bestellen door een mail te sturen naar kunstveilingsamenloop@gmail.com. Met het kunstveilingdiner hopen de initiatiefnemers in ieder geval 1.000 euro op te halen.

Samenloop Voor Hoop
De Samenloop Voor Hoop wordt op 24 en 25 juni gehouden in Nijverdal. De deelnemers gaan dan 24 uur lang wandelen. De opbrengst van deze wandeling komt dan ten goede aan onderzoek naar kanker. Dit is helaas nog één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Het diner is slechts één van vele acties die gehouden worden om extra geld in te zamelen.