Afbeelding
Foto:

CVJO helpt jonge ondernemer groeien

RIJSSEN - In het ondernemershuis van Rijssen, het CVJO (Centrum Voor Jong Ondernemerschap) kunnen startende bedrijven, groeiers en mensen die willen (flex)werken terecht om te ondernemen, te ontmoeten en zich te ontwikkelen.

Het CVJO is volop bezig om nieuwe concepten te ontwikkelen. Zo biedt het CVJO sinds april flexplekken aan waar ZZP-ers, ondernemers en medewerkers van bedrijven één of meerdere dagdelen kunnen werken. Dit concept is ideaal voor starters die op de zolderkamer of aan de keukentafel ondernemen en niet direct hiervoor een ruimte willen huren. Er ontstaan in Twente steeds meer van dit soort leuke initiatieven die duidelijk voorzien in een behoefte.

Creatief
Zij hebben een creatieve, inspirerende en ondernemende omgeving nodig en dit biedt het CVJO. Daarnaast wil het CVJO meer verbondenheid realiseren met lokale ondernemers in de gemeente Rijssen-Holten en bedrijven en onderwijs in de regio. Ook zijn wij op zoek naar bedrijven die willen participeren in partnerschap, sponsoring of samenwerking.

Kom kijken
Kom eens kijken aan de Walstraat 18 in Rijssen of maak een afspraak met Roland Ridder (roland@cvjorijssenholten.nl) of Arjan Krijgsman (arjan@cvjorijssenholten.nl) om de mogelijkheden te bespreken.