Afbeelding
Foto:

Gezellige verzamelmarkt bij Pannekoekenhuus Marle

MARLE - Het Pannenkoekenhuus Marle organiseert op zondag 28 mei een zeer gezellige verzamelaarsmarkt. Hier zijn weer vele leuke verzamelobjecten te zien, te ruil en te koop.

Van 10.00 tot 16.00 uur wordt de markt gehouden bij het Pannenkoekenhuus Marle aan de Hellendoornseweg 40. Er zijn weer vele kramen met uiteenlopende verzamelobjecten, van muziek op vinyl tot historische verzamelblikken. Maar ook munten, sigarenbandjes, servies, boeken en nog veel meer zal hier te vinden zijn. Kortom, een mooie gelegenheid voor verzamelaars om wat leuks te vinden. Verzamelen is één van de meest geliefde hobby's in Nederland, waardoor ook deze beurs weer een gezellig en divers succes zal worden.

Randprogramma
Er is ook een gezellig randprogramma opgezet voor jong en oud. Zo kunnen kinderen meedoen aan het bloklopen. Het Nationaal Blikkenmuseum is eveneens weer geopend; hier zijn 10.000 blikken te zien van een eindeloze hoeveelheid producten en merken uit vervlogen jaren. Zo heeft het museum alleen al 250 verschillende beschuitbussen in bezit en een breed scala aan herdenkingsblikken. Voor de echte liefhebber zullen ook diverse blikken geveild worden. Een optreden van de Hellendoornse Eschländerkapel maakt dit helemaal gezellig.

Kraam huren
Hebt u zelf ook een spullen die u wilt verkopen of ruilen? Het is uiteraard ook mogelijk om zelf een kraam te huren op de verzamelaarsmarkt. Dit kost dan 20 euro. Om een kraam te huren kunt u bellen met Henk van der Plegt op 0548-68 13 16 of e-mail naar info@pannenkoekenhuusmarle.nl

Kom langs
Het Pannenkoekenhuus Marle heet u van harte welkom op deze gezellige verzamelaarsmarkt van 10.00 tot 16.00 uur. Daarnaast kunt u hier natuurlijk ook terecht voor een lekkere pannenkoek in een sfeervolle omgeving. Het Pannenkoekenhuus Marle is geopend in mei en juni op de dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 20.00 uur. In de maanden juli en augustus zijn ze ook op de maandag geopend. U bent dus van harte welkom om eens een lekkere pannenkoek te komen proeven in een gezellige sfeer. Kijk voor deze en meer informatie op hun website, www.pannenkoekenhuusmarle.nl