Afbeelding
Foto:

Nijverdalse markt zorgt goed voor moeders

NIJVERDAL - Moederdag komt er weer aan! Komende zondag eren we weer alle moeders in ons land, naar goed gebruik met een ontbijtje op bed en natuurlijk een leuk geschenk. Maar moeders worden niet alleen zondag verwend; zo staan zij ook centraal op de zaterdagmarkt in Nijverdal komend weekend.

Zaterdag 13 mei kunnen vaders en kinderen weer gezellig inkopen doen voor moederdag op de zaterdagmarkt in Nijverdal. Er is weer van alles te koop op deze diverse markt. Van leuk tot lekker, van vers tot functioneel. Bezoek bijvoorbeeld de versspecialisten voor een ontbijtje op bed. Of de bloemenverkopers die voor de gelegenheid prachtige boeketten beschikbaar. Een leuk geschenk is hier ook goed te vinden; zoals mooie tassen, pantys of een zomerse blouse. De marktkooplui zijn er klaar voor om van moederdag 2017 een groot succes te maken.

Aanbiedingen
Diverse ondernemers hebben speciale moederdag-aanbiedingen. Zo biedt poelier Tiehuis 2 kilo hanebouten aan voor 4,95 en kip rollade, filet of dijvlees voor 11,95 euro per kilo.

Verwendag
Moeders worden zaterdag ook extra verwend. De marktmensen hebben een gezamenlijke actie voor haar bedacht: iedere moeder maakt zaterdag namelijk kans om op het Marktplein de populaire jute 'Markt Nijverdal Tas' te winnen. En als klap op de vuurpijl zit daar ook nog eens een gratis lot in. Hiermee maakt zij kans op waardebonnen ter waarde van 250 euro.