Afbeelding
Foto:

Psalmen met bovenstem voor Adullam gehandicaptenzorg

RIJSSEN - In de Westerkerk te Rijssen wordt zaterdag een psalmzangavond gehouden. De leiding van de zangavond is in handen van ds. H. Lassche.

Naast de opening en sluiting verzorgt hij ook een meditatie. Dick Slagman bespeelt het orgel. Op het programma staat naast samenzang, ook psalmen die worden gezongen met bovenstem en een orgelimprovisatie. De Bovenstemgroep Rijssen en Omstreken verleent medewerking. De opbrengst van de avond is voor de stichting Adullam Gehandicaptenzorg.

Zorg
Adullam is een christelijke organisatie die landelijk zorg en begeleiding biedt voor mensen met een verstandelijke beperking. Zorg wordt geboden op het gebied van wonen, dagbesteding voor volwassenen en kinderen, logeren en ambulante ondersteuning. Adullam streeft er naar die zorg op een principiƫle en professionele wijze te verlenen. Ook vanuit Rijssen zijn diverse cliƫnten die dagelijks bij een zorgvoorziening van Adullam onderdak vinden. De zangavond begint om 19.00 uur en duurt tot 20.30 uur. De toegang is gratis, wel wordt er gecollecteerd voor de stichting.