Afbeelding
Foto:

Tegels: smaakmakers in de badkamer

NIJVERDAL - Droomt u van een badkamer met een geheel eigen sfeer? Besteed dan extra aandacht aan de tegels. De tegels van nu zijn niet alleen technisch geperfectioneerd, maar bieden u vooral eindeloze inspiratie voor uw nieuwe badkamer!

Wat dacht u van een houtstructuur? De tegels in houtlook zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. De tegels vormen een mooi contrast met de hardere materialen in de badkamer, zoals keramiek, chroom en glas. Zo creëert u ondanks de natte ruimte toch de warme natuurlijke sfeer. Over warmte gesproken: vloerverwarming onder echt hout kan natuurlijk niet, maar onder tegels met houtlook wel! ?

Alle vormen en maten
Nog een opvallende trend van nu: grote, XXL tegels. En dat is niet gek, want door grote badkamertegels te gebruiken lijkt ook de ruimte groter! Denk aan tegels op het formaat van 60 x 60, maar ook tegels die zelfs tot het plafond reiken. Of kiest u liever voor een bijzonder accent? Met kiezelmozaïek en patchwork kunt u de mooiste combinaties maken. Hiermee maakt u uw eigen unieke ontwerp. Ideaal om uw eigen stijl in te kleuren.

Beeldbepalend
Het tegelwerk is erg bepalend voor de uitstraling van uw badkamer. Wilt u bijvoorbeeld een landelijke of moderne uitstraling? En voor welke vormen, kleuren, formaten en legwijze kiest u? Bij Tempert zijn we dé specialist in tegels en badkamers. Bezoek onze uitgebreide showroom waar u met eigen ogen alle trends kunt bekijken.

Badkamerarchitect
Het ontwerpen van een badkamer vraagt om ruimtelijk inzicht. Het is o zo gemakkelijk om alle items in de hoeken te plaatsen. Maar is dat wel de ideale oplossing? Met de creativiteit van de badkamerarchitecten bij Tempert krijgt u nooit zomaar een oplossing.

Uniek
Iedere badkamer is uniek. Voor een advies op maat komen we daarom graag de situatie bij u thuis bekijken. De voordelen voor u? Advies, maatvoering en inmeting door echte vakman bij u thuis op het moment wanneer het u uitkomt.

Kom langs!
Benieuwd wat Tempert Tegels en Badkamers voor u kan betekenen? Bezoek onze uitgebreide badkamer- en tegelshowroom op Bedrijvenweg 57-59 in Nijverdal en laat u inspireren. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Loop gerust eens binnen, de koffie staat klaar!

Afbeelding