Afbeelding
Foto:

Boeldag n' Roondgaank

RIJSSEN - Zaterdag 10 juni is het Boeldag bij Kringloop n' Roondgaank. Dat betekent ouderwets snuffelen tussen spulletjes achter in het magazijn en bij het afvalbrengpunt.

Een soort rommelmarkt, maar zonder de gebruikelijke kleedjes. Zo omschrijft Johan Koppelman van de kringloopwinkel de Boeldag van 10 juni a.s.. ,,Normaal sorteren we al het kleingoed dat bij ons binnenkomt voordat we het in de winkel verkopen. Voor de Boeldag doen we dat een keer niet en laten we alles in kratjes staan in het magazijn en bij het afvalbrengpunt. Alleen kapotte dingen of afval halen we eruit. Dat geeft mensen tijdens de Boeldag de eerste kans om zelf spulletjes bij elkaar te zoeken." Een mooie kans voor de liefhebbers om lekker te snuffelen tussen potjes, beeldjes, schaaltjes, bekers, kopjes en meer kleingoed. Eigenlijk alles wat qua formaat nog in een kartonnen bananendoos gaat. Dus ook sjaals, sieraden, fotolijstjes en andere kleine hebbedingen. De artikelen zijn niet zoals in de winkel per stuk geprijsd. Nee, de bedoeling tijdens deze dag is dat je zelf wat bij elkaar zoekt en in een kratje of doosje verzamelt. Onze mensen maken dan een speciaal totaalprijsje voor je vondsten.

Korting
Het is de derde keer dat n' Roondgaank een dergelijke Boeldag organiseert. ,,In de winkel staat altijd alles netjes gesorteerd en is alles schoongemaakt. Net als in een gewone winkel. Voor wie nog echt ouderwets wil snuffelen tussen curiosa, brocante, moderne, ouderwetse en antieke dingen, is de Boeldag een prachtig moment." Voor diegenen die de voorkeur geven aan de winkel zelf, is er ook goed nieuws: 10 juni krijg je 25 procent korting op het gehele assortiment. Grote en kleine spullen.

Inboedelservice op maat
Het assortiment verandert continue bij de kringloopwinkel. Iedere dag komen er weer spullen uit inboedels of van zolders binnen. De winkel wordt dan ook steeds bijgevuld. n' Roondgaank biedt een speciale inboedelservice aan. Woningen die wegens verhuizing of overlijden leeggeruimd moeten worden, worden door de medewerkers van de kringloop bezemschoon opgeleverd. Alle spullen die er nog in staan worden geselecteerd. Is het afval of is het geschikt voor een tweede leven? Na de grote opruiming maken zij de woning of het pand helemaal schoon. U heeft er als eigenaar of erfgenaam geen omkijken meer naar. Van deze service wordt goed gebruik gemaakt dankzij de vertrouwde naam die het in de regio heeft opgebouwd. Heeft u interesse, neem dan contact op met Johan Koppelman, telefoon 0548 – 51 55 77. Hij maakt een offerte op maat.

Kom langs
Goed om te weten is dat de kringloopwinkel sinds april op maandagochtend gesloten is tot 13.00 uur. De rest van de week is de winkel geopend van 9.00 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag gaan de deuren om 9.30 uur open. Meer informatie vindt u ook op de website www.kringlooprijssen.nl.