Afbeelding
Foto:

Caravancheck of schade?

RIJSSEN - Bouwhuis Autoschade heeft Poortman Caravans overgenomen. Zij maken niet alleen uw auto, maar nu ook uw caravan piekfijn in orde. Schade of een totale onderhoudscheck? Zij zorgen ervoor.

Ruim vijftig jaar is Bouwhuis Autoschade een vertrouwd adres als je schade hebt aan de auto. Een paaltje over het hoofd gezien? Een aanrijding? De spiegel eraf gereden? Een flinke hagelbui? Een kras, deuk of andere schade is snel ontstaan. De monteurs van Bouwhuis hebben echter alle kennis en kunde in huis om dit te herstellen. Zij werken samen met een groot aantal verzekeraars. Ook prettig: er is een leenauto beschikbaar als u dat wenst.

Caravancheck
Door de recente overname van Poortman Caravans, kunt u nu ook met uw caravan langskomen. Monteur Herbert Smit, oud-medewerker van Poortman, en oud-directeur Hans Poortman staan klaar om uw caravan onder handen te nemen. Of het nu een schadegeval is of uw caravan een kleine of grote onderhoudsbeurt nodig heeft. En gaat u weer op pad met uw caravan, dan is het wel zo prettig als u zeker weet dat deze helemaal in orde is. Breng hem langs en uw caravan krijgt een volledige check. Hoe staat het met de gasleiding en koelkast? Zijn de horren nog heel? Is de bandspanning in orde? Zijn de wanden niet te vochtig? Uw caravan wordt grondig nagekeken. Wist u dat de banden van uw caravan na vijf jaar, ongeacht het aantal kilometers dat u er mee gereden heeft, vervangen moeten worden? Bij Bouwhuis vervangen ze indien nodig ook meteen de banden. Laat u dat niet doen, dat riskeert u een boete.

Restauratie
Het mooie weer nodigt ook liefhebbers van oldtimers uit voor een ritje. Bouwhuis is gespecialiseerd in de restauratie van auto's en motoren. Hierbij richten zij zich met name op de klassieke oldtimers en motoren die hun waarde behouden. Vertinnen, uitdeuken, spuitwerk en spot-repair. De monteurs restaureren uw oldtimer met zorg een aandacht dankzij hun specialistische kennis. En heeft u een speciaal object, bijvoorbeeld een rijtuig? Neem vooral contact op voor de mogelijkheden. Naast restauratie van het chassis, verzorgen zij tevens de motorrevisie. Ook het bieswerk en de restauratie van de velgen wordt in eigen huis verricht: van stralen tot aflakken met de originele kleuren.

Spuitwerk
Het spuit- en lakwerk beperkt zich echter niet tot alleen voertuigen. Bouwhuis verzorgt industrieel spuitwerk voor onder meer de raamindustrie. Het spuitwerk is te leveren in alle RAL-kleuren en MDF hoogglans. Speciale kleuren zijn op aanvraag leverbaar. Voor het kleuren van kunststof hebben zij een eigen lak ontwikkeld. Groot voordeel hiervan is dat u keuze heeft uit een groter kleurengamma.?Wilt u meer weten over de diensten van Bouwhuis Autoschade? Kijk op de website www.autoschadebouwhuis.nl of bel naar 0548-512852.