Afbeelding
Foto:

Gildeslager Goossen maakt kans op prijs

RIJSSEN - Gildeslager Goossen uit Rijssen maakt komende week kans op een bijzondere prijs. De slagerij aan de Haarstraat 143 is namelijk finalist voor de Spareribs Trophy 2017.

Uit maar liefst 84 inzendingen moest de jury eerder deze maand een selectie zien te maken. Geen eenvoudige opgave, gezien de hoge kwaliteit van de inzendingen. Uiteindelijk werd na uitgebreid keuren en overleg een top tien vastgesteld. "De kwaliteit was hoog dit jaar en daarom zijn de verschillen bij de geselecteerde spareribs ook heel klein. Het belooft een spannende finale te worden", aldus juryvoorzitter Ramon Beuk.

Finale
Deze finalisten maken zich op voor de finalekeuring op 8 juni en natuurlijk vindt er ook nog een mystery-aankoop plaats. Tijdens het KNS-inspiratiecongres op 26 juni aanstaande wordt de winnaar bekend gemaakt. Zo kunnen de slagers niet alleen op een vast moment topkwaliteit leveren, maar wordt ook gekeken of ze dit consistent kunnen leveren.

Geen verrassing
Gildeslager Goossen uit Rijssen wist dus één van de finaleplaatsen te bemachtigen. Zij zijn in goed gezelschap, ook andere prijswinnende vakslagers uit heel Nederland staan op deze lijst. Dat Goossen goed zou scoren is voor de vaste klanten geen verrassing te noemen. Goossen is sinds 1987 een begrip in Rijssen en omstreken. Met de worstmakerij onderscheiden zij zich van diverse andere slagers in de regio. Hans Goossen is Meester Worstmaker, wat inhoud dat hij zijn vak verstaat en zorgt voor onberispelijke kwaliteit. Eind vorig jaar behaalde het bedrijf nog de tweede plaats voor lekkerste gehaktbal. Ook voor barbecuespecialiteiten bent u hier uiteraard aan het juiste adres. De - naar verwachting prijswinnende - spareribs zijn slechts één aspect van het totale barbecue-assortiment. En met 1,40 euro per 100 gram ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.

Bestellen
Wie zelf eens deze bijzondere spareribs wil ervaren kan ze uiteraard ook bestellen. Op www.slagerijgoossen.nl staat de uitgebreide actuele barbecue-folder. Naast het bestellen per vleessoort is het ook mogelijk om voor grotere groepen barbecuepakketten te kopen, bijvoorbeeld voor een verenigings- of bedrijfsbarbecue. U bent natuurlijk ook van harte welkom in de slagerij aan de Haarstraat 143 in Rijssen.