Afbeelding
Foto:

6x6 toernooi
bij Sportclub Rijssen

RIJSSEN - Komende zaterdag 3 juni is het weer zover, het jaarlijkse 6x6 van Sportclub Rijssen.
Voor de 29ste keer organiseert de supportersvereniging van Sportclub Rijssen dit bijzonder gezellige toernooi, welke inmiddels is uitgegroeid tot één van de grootste toernooien uit de regio. Jaarlijks doen er zo'n 45 á 50 teams mee. Ook over supporters valt er helemaal niets te klagen; een kleine 1.000 supporters zitten jaarlijks in de tent bij Sportclub. Het is dus een mooie combinatie van voetbal en gezelligheid; dat is waar het 6x6 toernooi voor staat.

Poules
Zoals elk jaar starten de poulewedstrijden om 13.00 uur en duurt het inclusief de penalty's in de finale tot en met 16.30 uur.
Daarna is het feest in de tent met de DJ's DOS Amigos met tussendoor een optreden van het Shantykoor Rijssen voor gezellige meezingers. Het feest gaat door tot vroeg in de avond.

Goed verzorgd
Tussendoor is er de prijsuitreiking en de verloting met mooie prijzen. Voor wie dorst en trek heeft staat de bardienst van Sportclub ook dit jaar weer klaar om te dat iedereen voldoende krijgt, waarbij de BBQ ook klaar staat. Aan de kinderen is er ook weer gedacht en is er een springkussen geregeld, waar de kinderen naast het speeltuintje zich in kunnen vermaken. Het toernooi is dus een gezellig uitje voor zowel jong als oud, sportend of kijkend.

Ruim 50 teams
Het toernooi trekt ieder jaar weer een sterk en divers deelnemersveld. Ze voetballen dit jaar met een mooi aantal van 50 teams die gaan strijden om de felbegeerde Martin van Suuske bokaal en de bijbehorende 3 meter bier of wijn.
???????Dit doen ze met 45 mannen teams en 5 vrouwen teams. Het belooft zodoende weer een mooi toernooi te worden. Dus heb je zin om te kijken naar een leuke middagpot voetbal, met daarna een gezellig tentfeest kom dan dit Pinksterweekend op zaterdag 3 juni naar Sportclub Rijssen!